Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Da li je Samsung batalio update za ovaj telefon? Poslednji security update je oktobarski, barem kod mene.
Isto je i kod mene. Zaokupljeni sa IOS-om, pardon, sa OneUI 7 i zapostavili sve ostalo.
Poslovni rizik.Sledeci tel samo da je vakum,garancija manje vise.Ionako je jedva nadjem kad ga prodajem.
Vakum ti ništa ne znači. Ja mogu napraviti vakum da ubjedljivije izgleda od originala.

Za A seriju se lakše pravi "unopened box"

Za S seriju ide to značajno teže

Ja sam konkretno uzeo 43000 minus pdv tako da je to ipak top varijanta.

Planiram i ovo da uzmem pošto je telefon za majku

Nemoj.

To ti je dobronamjeran savjet. Prvo, prlja se nevjerovatno brzo. Ja sam imao na A54 takvu, samo zelena i nakon 24 sata počeo da tamni.

Zatim, brzo se "troši", pogotovo na tim prevojima preklopa. Za.mjesec dana toliko je izgledao ofucano, da mi je telefon u njemu ličio kao 10 godina stara skalamerija.

Najbolji preklop je imao A40, sa plastikom iza i tvrdim materijalom za preklop. Ove platnene su smeće samo takvo.

dajte neku preporuku za maske za ovaj model. samo da nisu silikonske one osnovne.

Jaka cena!
Ja imam 2 sa Alije
I just found this on AliExpress:
€2.93 | For Samsung Galaxy A55 A54 A34 A35 A24 A25 A15 A14 5G 4G S22 S23 S24 Ultra Plus FE Z Fold 4 5 Case Matte Skin Transparent Cover
Ovu još nisam probao, ali juče sam nalepio foliju, pa ću videti, a trenutno koristim na preklop
I just found this on AliExpress:
€4.77 | Leather Flip Wallet Case For Samsung Galaxy A15 A12 A13 A14 A22 A25 A23 A32 A33 A55 A52 A53 A54 Cards Holder Funda Protect Cover

Мораћу да променим деф мелодију звона, свима тако звони!

Definitvno i službeno nema ništa od novembarskog ažuriranja.

Međutim, upravo je stiglo decembarsko, preko 300 MB, gdje osim sigurnosnog patcha ima i optimizacija sistema.

Valjda je vise bitnije da sve radi kako treba, a ne stalno nema abdejta, pa ga nema? Iako nista novo ne donosi.

Stigla decembarska zakrpa!

Probaj sa VPN.

Jel zna neko kako fix recovery mod, nece pomocu power i + dugmeta da otvori samo se cuje vibracija i nista a telefon prikljucen na usb

Juce sam pazario Samsung A55 i imam jedan neobičan problem, kada se tokom razogovora skroz utiša jačina zvuka a da nije mute ostaje dosta glasna tj više nego što mi prija. Takođe kao da se čuje nekakvo pozadinsko šuštanje moguće zbog te jačine.

Takođe kada zavrišim razgovor iz regularnog samsung dialera izbaci mi neku viber reklamu pa mi nije jasno kako to da rešim pošto je namešteno kao default aplikacija samsung a ne viber dialer.
U Viberu imaš opciju da isključis da regularni pozivi budu hendlovani preko vibera. Opcija je "Viber in calls", ako ti je štriklirana odštikliraj je.

Jel zna neko kako fix recovery mod, nece pomocu power i + dugmeta da otvori samo se cuje vibracija i nista a telefon prikljucen na usb
Automatsko blokiranje ti je ukljuceno. Nesto oko njega su "dirali", valjda ima u podesavanjima kod njega da se promeni za usb. Secam se da su nesto ubacili da kad je usb prikljucen da samo puni, nisam 100% siguran, ali mislim da je to u pitanju.

Automatsko blokiranje ti je ukljuceno. Nesto oko njega su "dirali", valjda ima u podesavanjima kod njega da se promeni za usb. Secam se da su nesto ubacili da kad je usb prikljucen da samo puni, nisam 100% siguran, ali mislim da je to u pitanju.
Iskljucio sam i tu opciju i dalje nece. Znaci kad stisnem power i + samo se oseti kratka vibracija i ide onaj logo samsung i telefon se sam pali nece recovery da otvori.

Pošto telefon odlično radi i zadovoljava sve potrebe, pasivizirao sam forum. Nabavio sam stalak za telefon i ne znam postoji li način da se video snimanje isključi glasovnom porukom, kao što se uključuje izgovaramjem "record video"?

Iskljucio sam i tu opciju i dalje nece. Znaci kad stisnem power i + samo se oseti kratka vibracija i ide onaj logo samsung i telefon se sam pali nece recovery da otvori.
A da probaš "power" i "vol -" ? Meni je A72 jedino tako hteo u recovery.

Jel zna neko gde se moze kupiti originalna maska za ovaj telefon? Na samsungovom sajtu pise da nema

Nazad
Vrh Dno