zikapn
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.02.2023
- Poena
- 125
Imas A55?Poceo i mene da zeza GPS. Au koliko me sad izludjuje ovo a koristim ga za posao na svu srecu ne bas cesto ali me nervira jer mi treba.
Nadam se da ce ovo resiti sto pre.
Imas A55?Poceo i mene da zeza GPS. Au koliko me sad izludjuje ovo a koristim ga za posao na svu srecu ne bas cesto ali me nervira jer mi treba.
Nadam se da ce ovo resiti sto pre.
Da.Imas A55?
Pun kofer Reddita za koj telefon sto se tice GPS-a?! Za A55, ili i za ostale, A54, A34........?!Uh, pun kofer Reddita, da ne kazem prepun sa GPS problemom. Aj neka neko ko ima problem vidi da li Waze npr. radi, kazu da je mozda problem samo sa Google mapama?
Uh, pun kofer Reddita, da ne kazem prepun sa GPS problemom. Aj neka neko ko ima problem vidi da li Waze npr. radi, kazu da je mozda problem samo sa Google mapama?
Samo za A55. Neki pisu da je krenulo je od poslednje update-a i da je mozda problem do softvera.Pun kofer Reddita za koj telefon sto se tice GPS-a?! Za A55, ili i za ostale, A54, A34........?!
neka i ostali odrade taj update, pa da vidimo jeli problem rešen.Jutros udjem da vidim i naletim da telefon ima update koji mi iz nekog razloga nije izbacio i ponudio. Odradim update i sada sam testirao na putu do posla i za sada GPS radi normalno.
Juče sam probao, posle ažuriranja, za sada radi kako treba.i sad niko ne piše je li zadnje ažuriranje rešilo problem s gps-om....
Verovatno mart, kao A55.Kad,na prolece?
posle azuriranja je proradila navigacija normalnoi sad niko ne piše je li zadnje ažuriranje rešilo problem s gps-om....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari