Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Nisam karticu izbacivao...
 
Stigao sinoć update (1gb).
 

Prilozi

  • Screenshot_20210715-022817_Software update.jpg
    Screenshot_20210715-022817_Software update.jpg
    72.2 KB · Pregleda: 93
Nazalost moj a 52 prije 3 dana je ukraden i to ce bit moj neslavni oprostaj od njega ...glupo mi je da opet kupujem isti pa sam narucio poco f3 koji je Peca nahvalio u recenziji stize mi za 4 do 5 dana ...ako nekog bude zanimala usporedba ova dva modela rado cu napisati svoje utiske o ova dva moba ...eto pozdrav za sve
 
U aprilu sam kupio telefon i Nillken Super Frosted Shield masku za telefon. Pre neki dan sam izvadio telefon da ga očistim od prljavštine i primetio sam da se sloj plastike na masci koja je pripijena sa poleđinom telefona podklobučala i počela da se ljušti. Od zagrevanja telefona je počela da se ljušti maska sa unutrašnje strane. Telefon se malo više zagreje samo kada ga punim i kada je napolju 40 stepeni, a ja u kratkom vremenskom periodu koristim mape, obavljam pozive, šaljem poruke itd. Ali zagrevanje se ne dešava baš uvek kod punjenja, a i ova druga situacija mi se dešava dva puta u mesec dana. Tako da mi ovo ljušćenje uopšte nije jasno. Plus što sam morao poleđinu telefona malo više da ribam sa alkoholom jer su se tragovi plastike sa maske prenosili na poklopac zadnjeg dela telefona. Hteo sam da kupim kvalitetno i da budem siguran, a ispade baš suprotno. Sada sam naručio od Kineza neku silikonsku sa imitacijom kože 6x jeftiniju od ove Nillkinove. Imao sam takvu za A5 i bio sam prezadovoljan.

 
Imam istu takvu masku za S10 Lite i posle 7 meseci je kao nova. Da li si siguran da si kupio originalnu masku?
 

Prilozi

  • 20210714_160537.jpg
    20210714_160537.jpg
    191.8 KB · Pregleda: 53
  • 20210714_160651.jpg
    20210714_160651.jpg
    185.5 KB · Pregleda: 58
Ja sam u Telenoru uzeo originalnu masku, jeste skupa ali vredi svaki dinar. Rekao bih da je to neka vrsta gume izuzetno je prijatna na dodir što je najvažnije ne klizi telefon iz ruke.
 
Pozdravljam, da ne bih sam brbao po ženinom telefonu u želji da joj namestim pedometar, da li neko ko koristi ovaj telefon zna gde se nalazi pedometar kod ovog telefona (i da li uopšte ima fabrički instaliranu tu aplikaciju).

Probao sam da instaliram neku drugu pedometar aplikaciju sa PS, ali nakon instalacije i pored koračanja sa telefonom u ruci taj pedometar (koji mi radi na druga dva telefona) na ovom telefonu beleži 0 koraka.

Hvala
 
E sad ne znam, meni radi ok, ne secam se sta sam dopustao
 
E sad ne znam, meni radi ok, ne secam se sta sam dopustao
Sad sam ga instalirao, međutim kad se krećem pedometar i dalje na 0 koraka, kao i na ostalim pedometar aplikacijama koje sam probao na ovom telefonu...
 
Sad iskreno, nemam A52 konkretno :) trebalo bi da radi, mozda je otisao senzor?
 
I opet da pitam kako brisete kes memoriju, posto ne mogu da udjem u onaj mod za to, sa pritisnutim dugmetom za paljenje i volume up ?
 
Ne brisem keš memoriju...
 
I opet da pitam kako brisete kes memoriju, posto ne mogu da udjem u onaj mod za to, sa pritisnutim dugmetom za paljenje i volume up ?
Odavno to ne može da se obriše na taj način...
Možeš da obrišeš keš sa "Sd Maid" aplikacijom, naravno ne sa onom besplatnom, i naravno ne svu keš memoriju...
Drugi način je da ulaziš u svaku aplikaciju i brišeš keš ručno....
 
I opet da pitam kako brisete kes memoriju, posto ne mogu da udjem u onaj mod za to, sa pritisnutim dugmetom za paljenje i volume up ?
Moras da prikljucis telefon kablom na PC. Znaci ugasis telefon, prikljucis ga kablom na PC i onda ga palis ja mislim bas tom kombinacijom (power+volume up). Poenta je da bude prikljucen kablom na PC, navodno dodatan security feature.
 
I opet da pitam kako brisete kes memoriju, posto ne mogu da udjem u onaj mod za to, sa pritisnutim dugmetom za paljenje i volume up ?
Što bi to radio? Nema potrebe za tim dovoljno je memorije da bi nešto ostalo u kešu ne remeti rad telefona...
 
Da li je Snapdragon 720G na Samsungu A52 dovoljno jak da uspešno proprati sve nadogradnje Androida (12, 13, 14) u buduće 3-4 godine?
 
To sam i ja primetio po review-ovima, da se video trese i secka dosta.
 
sto se ovoliko trese slika na a52 i dosta snimaka tamno?

https://www. youtube. com/watch?v=6_T_TK6ta2o


To sam i ja primetio ali sam ga ipak na kraju uz rizik kupio.
Mislio sam u prvo vreme da nisu normalni jer ocigledno je da secka i to na svim klipovima.
Posle nekog vremena sam pomislio da ipak sa mnom nesto nije u redu jer niko to ne pominje u klipovima.
Prvo sto sam isprobao kad sam ga kupio na njemu je bilo to.
Nema seckanja.
Nista mi ne pada na pamet osim da se uploadovnjem na yt desi tokom kompresovanja nesto i rezultat je takav.
Ovo je moje licno misljenje i iskustvo - ne mora da znaci da sam u pravu i da je sa drugima ista situacija.
 
Kad su A52 i A72 izašli, imali su jako lošu stabilizaciju videa, EIS nije radio i sve se svodilo na OIS, koji ne može da ispegla baš sve. Nakon toga je telefon dobio bar 2 apdejta koja su popravljali baš stabilizaciju videa, poslednji u julu, tako da je sad velika razlika u odnosu na ono što se moglo videti u svim recenzijama kad su ti telefoni tek izašli.
 
Nazad
Vrh Dno