Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Vizuelno MN10L mi je malo lepši zbog zakrivljenog ekrana ali i A52 mi je skroz okej. Što se samog rada telefona tiče sve radi glatko, fluidno i generalno mi je samsungov softver lepo legao(mada sam na mn10l imao XEU koji isto lepo radi). Ir blaster nisam koristio tako da mi to nije neki minus. Kameru nisam previše probao ovih par dana ali mi se cini, ovo malo što jesam, da je za nijansu bolja na A52. Selfi kamera je sigurno bolja, mnogo su mi oštrije i lepse slike njome. Telefoni su iste klase i jedni od najboljih u istoj, tako da nijanse su u pitanju. Meni prelazak sa miui-a posle par godina prija, zato sam najviše i menjao jer mi je dosadio. Povratak na ravan ekran mi je isto okej, mada mn10l izgleda kao da je iz više klase.
Evo par slika čisto da vidiš, ali ja sam skroz zadovoljan...
Baterija mi je isto dobra jedina mana mi je ovaj punjač koji u odnosu na mn10l mnogo sporije puni. Na njemu sam tipa za pola sata stavim da dopunim, ono se dopuni 50% recimo, ovde na A52 50% bar sat vremena i to ako ne diras telefon(ako ga čačkaš i duze).
Ako treba još neka info, pitaj...
 

Prilozi

  • 20210625_085930.jpg
    20210625_085930.jpg
    202.9 KB · Pregleda: 114
  • 20210623_002517.jpg
    20210623_002517.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 57
  • 20210625_101602.jpg
    20210625_101602.jpg
    117.8 KB · Pregleda: 115
Može li da izdrži bez punjenja 2 dana, sa nekih 7-8 sati SoT-a? I ja sam navikao na IC na Šaomiju, ali preboleću valjda nekako. I može li se instalirati neka apk za snimanje razgovora? Ovo mi je baš bitno zbog posla.
 
Ima li neko 5G verziju? Trebalo bi uskoro da uzimam, sem u SoC i jaci gpu i 120Hz ekranu ne vidim neku razliku.
 
Jel uzimao neko kvalitetan punjač od 25w na Aliju? Nešto mi baš sporo ovo od 15w pa bih možda poručio neki...
 
Poslednja izmena:
Kupio i ja, imas po ovim vecim radnjama za IT. Ja sam potrefio i neki popust, samo gledaj-imas verziju sa i bez kabla-razlika skoro 1000 din.
 
Da li će a52 uzet preko, sa 8 gb, dobijati ovde sva ažuriranja ali na srpskom, pošto se taj model ne prodaje zvanično kod nas?
 
Kako se ne prodaje, kad sam danas video u Telenor poslovnici!?
 
Da li će a52 uzet preko, sa 8 gb, dobijati ovde sva ažuriranja ali na srpskom, pošto se taj model ne prodaje zvanično kod nas?
Mislim da ti je to potpuno nebitno, regioni su, koliko znam, uvedeni zbog različitih zakonskih regulacija, pa tako neke opcije nisu dozvoljene lupam u Indija, dok u Srbiji jesu. Istovremeno to smanjuje i opterećenje na servere. Nećeš ništa izgubiti ako uzmeš preko, čisto da se ne zabrineš za to što sam prvo napisao. Samo naravno gledaj da je otključano za sve mreže.
 
Pozdrav narode, da li je neko instalirao junski update i kako se telefon ponasa nakon azuriranja?
 
Meni sve radi super kao i pre apdejta...
 
Vecina mojih tel nije bila za nase, pa cak i EU trziste. Svi su radili i cak dobijali update medju prvima.
 
Kupio danas telefon za 39990 rsd i dobio vaučer u vrednosti 3000 rsd. :)
 
Primer danas baterije, konstatno navigacija plus redovno koriscenje....
 

Prilozi

  • Screenshot_20210707-171646_Device care.jpg
    Screenshot_20210707-171646_Device care.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 77
Kako ste zadovoljni performansama telefona? Cackao sam ga u radnjama nesto mi deluje da sporo radi. Takodje kakav je otisak prsta posle apdejta, u pocetku su svi kukali da je spor.
 
Ako trazis neku ludacku brzinu nema je
Onda ides na premium modele ili nezavrsene Xioami modele
Ovo je pre svega odlicno izbalansiran telefon ,tacno dobijes sta si platio i tu nema polemike
Ovo je srednja klasa i to moras uvek imati u vidu
Otisak prsta meni radi odlicno iskreno iznenadjen sam ,cak i sa hidro folijom preko ekrana
Da li je najbrzi ,nije najbrzi ,dugo ce proci dok otisak sa ekrana stigne po brzini i pouzdanosti ove na kucistu telefona,da li je razlika velika?
Nije velika
 
Kako ste zadovoljni performansama telefona? Cackao sam ga u radnjama nesto mi deluje da sporo radi. Takodje kakav je otisak prsta posle apdejta, u pocetku su svi kukali da je spor.
Bićeš zadovoljan performansama to je sigurno... Sve što ga više koristiš to ti je iskustvo bolje.
 
Eto i prve mane koju sam primetio .....wf domet bas nije za pohvalu ...imao prije honor 8 koji je osrednji mob prije 4 do 5 g kad je izasao i u dvoristu bez problema hvatao i radio a ovaj se muci pogotovo you tube i sve gde treba konstantna veza ,,,
 
^Hvala što si to napisao, razmišljao sam da menjam S10 Lite za njega. Posle ovoga što sam pročitao, nisam baš siguran da ću se menjati..
 
Meni u odnosu na Poco F1 i Xiaomi MiNote10Lite ništa lošije ne hvata WiFi...
 
Ljudi kako da obrisem kes memoriju, odnosno da udjem u onaj mod za brisanje ? Na mom s 20 fe moram da zakacim punjac ili flesku pa kad ugasim, palim tako da drzim volume up+paljenje, ali sada nesto nece tako na A52 ??
 
Jel se vama pojavljuje ta Good lock app na Galaxy store-u?
 
Moraš VPN na USA store, pa onda da skineš good lock i dodatke.
 
Uključio sam vpn na Usa ali i dalje nema...
 
Jel se vama pojavljuje ta Good lock app na Galaxy store-u?
Imaš na Google Play Nice Lock, to ti je zamena za Good lock, takođe imaš Nice Lock downloader pomoću kojih možeš da downloaduješ module.
 
Zar nije Samsung profil namešten na određen region/državu, što u stvari sprečava da se pojavi ta aplikacija u Galaxy Store? U tom slučaju je vpn potpuno nebitan i bespomoćan.
 
Mora VPN i da se izbaci kartica.

Probao opet, da nisu nesto promenili, ali evo radi.

Naravno clear data i cache za galaxy store
 
Nazad
Vrh Dno