morgan-port
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2006
- Poena
- 305
Ovaj novi A 53 dolazi za koji mesec,citam da mu ubacuju cip exynos 1200 ,hoce li to biti korak unazad u odnosu na A52s ,po nekim vestima ne vidim u cemu ce biti bolji od A52s.
Isto na a52s.Bukvalno ni jedan problem.Обичан А52; нит шта крцка, нит имам проблем са дипслејом, нит је батерија лоша.
Aj okači sliku tog tinta,ja to ne primjećujem na mom modelu ma koliko se trudio.Meni je sot oko 7.30h sa uključenim aod,120hz,mob i wifi internetom i puno poziva.Jedino sto igrice,osim one Lora aplikacije,ne igramTint suptilan pa mi ne smeta mi koliko mi je smetalo na xiaomi tako da je nebitno. Moguce da imate i vi samo ne primecujete.
Ali me zanima vas SoT. Pre svega na a52s jer je meni relevantnihe zbog procesora
Videću, malo sam nestrpljiv što se tiče takvih stvari. Sinoć sam malo istraživao, ali mi izgleda bespotrebno komplikovano da se instalira ažuriranje. Tako da ću jos razmisliti.Imas na s20fe temi kolege koji su flesovali a12, pa mozes njih da pitas kako se radi. Mada ako ti se ne zuri, mozes da sacekas, cim je izasao za Rusiju, u roku od mesec dana imaces i ti.
Evo moj SOT sa svijetlom temom, 120Hz sync + lokacija ukljucena.Tint suptilan pa mi ne smeta mi koliko mi je smetalo na xiaomi tako da je nebitno. Moguce da imate i vi samo ne primecujete.
Ali me zanima vas SoT. Pre svega na a52s jer je meni relevantnihe zbog procesora
U pitanju su osnove fotografije, a i tehnicka ogranicenja.Juce sam snimao : vece - sneg iscimam se zesce da bi dobio beo sneg, cak i kad fokusiram na odredjen deo i dobijem beo sneg ostatak bude zut... Mada i svetiljka iznad je zute boje ali je sneg jasno beo a ne zut kao na fotkama. Na poslednjoj fotografiji apsolutno nisam mogao dobiti sneg da je svugde beojednostavno nece.