qryak
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 01.09.2015
- Poena
- 113

Samsung Galaxy A52s 5G review
Click here for our full and extensive review of the Samsung Galaxy A52 5G, which the Samsung Galaxy A52s 5G is based on. We've said it before, and...
Kako si zadovoljan sa baterijom?i uopšte sa telefonom u svakodnevnom korišćenju?Mislim na fluidnost u radu i možda problem sa proksimitijem jer mi je na a51 bio loš...Nemam nekih zamerki na sam uredjaj. Fluidan telefon, sa dobrim dizajnom i kamerama.
Pozadina izgleda lepo na oko, bas kao pravi flagship.
Sam osecaj drzanja u ruci nije premium jer je plastika logicno, al' svakako ce u neku maskicu i zastitno staklo.
Pravo osvezenje u odnosu na kevin stariji A70.
Jedina 'mana'(neko koristi sporije punjenje) je sporiji 18w punjac u pakovanju i to je to.
Svaka preporuka za ovaj model.
Imo slično mišljenje ali sve što sam više koristio telefon sve mi je bio bolji i sad kada bih se odlučivao ne bih se vraćao na Mi.Uzeo ga sinoc,tj zamijenio za defektni MI 11 Lite 5g...Na prvu,baterija dosta bolja u odnosu na Xiaomi,izdrzace mi dan(i vise vjerovatno)bez problema.Haptics nikakav,bolji na Xiaomi neuporedivo.Fluidan kao i Xiaomi mada mislim da ce se apdejtom dodatno zategnuti sistem...
Šta voziš?Performanse u radu na prvom mestu. Kamera nije toliko bitna. Igre ne igram. Bitno mi je npr. dok menjam iz app u app da brzo radi i tečno.
Baterija takodje da može od jutra do mraka bez punjenja. Tako nešto mi zapravo treba.
Da ne zaboravim uhvati me nekad i kiša na motoru pa kontam makar da bude splash proof. Koliko vidim A52S je IP67 što je ok.
Sigurnije je dati neki dinar za krštenu navigaciju, nego kačiti telefon na korman.Ako odbiju takvu reklamaciju sta ce reci u objasnjenju zbog cega, prvenstveno ako je tel ocuvan i ima ip sertifikat?
Neko je negde pisao da je voznja motora problem, da li kod iphona ili samsung ne mogu da se setim.
Baš sam se raspitivao kod drugara koji je bajker da li ima problem sa kamerom na njegovom Note telefonu, kaže da nije primetio bilo kakv problem, a da ima štruckanja ima i to poprilično. Telefon je sasvim bezbedan u njegovom nosaču, inače drugar đira TDM 850 tako da sam iz prve ruke proverio informaciju.Samo da znas ako ti otkaze kamera na telefonu, to je vibracija koja se prenosi na komponente i da nece uvaziti reklamaciju. Doduse ti mozes svaki put da se pravis lud i kazes otisla kamera.