U aprilu sam kupio telefon i Nillken Super Frosted Shield masku za telefon. Pre neki dan sam izvadio telefon da ga očistim od prljavštine i primetio sam da se sloj plastike na masci koja je pripijena sa poleđinom telefona podklobučala i počela da se ljušti. Od zagrevanja telefona je počela da se ljušti maska sa unutrašnje strane. Telefon se malo više zagreje samo kada ga punim i kada je napolju 40 stepeni, a ja u kratkom vremenskom periodu koristim mape, obavljam pozive, šaljem poruke itd. Ali zagrevanje se ne dešava baš uvek kod punjenja, a i ova druga situacija mi se dešava dva puta u mesec dana. Tako da mi ovo ljušćenje uopšte nije jasno. Plus što sam morao poleđinu telefona malo više da ribam sa alkoholom jer su se tragovi plastike sa maske prenosili na poklopac zadnjeg dela telefona. Hteo sam da kupim kvalitetno i da budem siguran, a ispade baš suprotno. Sada sam naručio od Kineza neku silikonsku sa imitacijom kože 6x jeftiniju od ove Nillkinove. Imao sam takvu za A5 i bio sam prezadovoljan.