Šta je novo?

Samsung Galaxy A40 problem

kevin_lomax

Poznat
Učlanjen(a)
07.03.2020
Poena
41
Pozdrav, posedujem uredjaj Samsung Galaxy A40. Telefon je radio normalno 6 meseci, ali je posle tog vremenskog perioda poceo da se gasi sam od sebe. Telefon je uzet u Vipu. Poslao sam telefon prvi put na reklamaciju, i navodno je popravljen zamenjivanjem maticne ploce i plocice punjenja. Medjutim, kada sam uzeo telefon sa popravke, radio je normalno dva dana i ponovo je poceo da ispoljava isti kvar. Ponovo sam poslao uredjaj na reklamaciju, ali je reklamacija odbijena jer posle njihovog testiranja telefon se nije gasio. Uzeo sam telefon sa reklamacije da vidim da li je istina da se on ne gasi, ali je on nastavio da se gasi. Problem je u tome sto telefon moze da radi po 3 dana bez problema i da posle tog perioda ponovo krene da se gasi. Medjutim, primetio sam da posle nasumicnog gasenja telefon ne zeli da se upali bez punjaca, a kada se upali na punjacu desava se bootloop na Galaxy A40 ekranu pri paljenju. Kada se skine sa punjaca, on se ugasi, i telefon jedino mogu da upalim ukoliko udjem u podesavanja za hard reset kombinacijom tipke za pojacavanje zvuka, i gasenje telefona. Posle toga se upali, ali i dalje se desavaju gasenja. Posto je telefon ponovo poceo da ispoljava isti kvar, poslao sam telefon treci put na reklamaciju, ali sam sada zahtevao zamenu uredjaja. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa zamenom uredjaja na reklamaciji, koliko cesto to prolazi? I kako je moguce da zahtev da se telefon duze testira jer je moguce da radi po 2 dana normalno, ali servis koji je ovlascen ga testira po jedan dan? I da li je moguce da posle zamene maticne ploce imei na uredjaju ostane isti?

Unapred hvala svima koji odgovore, i proslog puta ste bili od velike pomoci.

Srdacan pozdrav!

Na temi Samsung A50 isto Vip problem

Послато са SM-A510F помоћу Тапатока

Problem je sto VIP salje telefone u raspali Begram, jer kad oni uzmu da poprave telefon posle mozes samo da se popisas na njega. Licno iskustvo.
Ako mozes nosi u Promobi ili im posalji.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno