Šta je novo?

Samsung Galaxy A36

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

Da li je nekome interesantan novi A36 kao eventualni naslednik A34/A35 modela?!

Ne znam koja će biti cena u slobodnoj prodaji, ali u Yettelu za biznis korisnike koji telefone kupuju iz budžeta cena je 80.990 RSD za 128GB model...

naravno da je interesantan, svakako bolji izbor u smislu uloženo-dobijeno u odnosu na a56.

Процесор је далеко од сјајног... SD 6 Gen 3 је препаковани Gen 1 стар 3 године, а већ се спремају нови телефони са Gen 4 који је искорак, прајм коре, унапређени Адрено, боље АИ функционалности...
Ок је Ген 3 за незахтевне кориснике ал у моменту изласка А36 већ је генерацијски превазиђен у свом сегменту.

misle li ovi idioti iz samsunga konačno ovo puštati u prodaju u evropi?

pa nikad ovoliko nisu kasnili telefoni A serije.

Ovde sam pročitao da je u prodaji od 26.03.

Nudi ga A1, Fonly.

Pojavio se u još jednoj domaćoj radnji, 6/128 verzija je ~45.000 RSD, 8/256 verzija je ~50.000 RSD...

i ja od danas vlasnik a36, pa ako nekog nešto bude interesovalo neka slobodno pita.

p.s. prvo što sam primetio je da su od ovog modela i kod a3x serije ukinuli ulazak u recovery bez usb kabla povezanog na pc. skroz nepotrebno.

i ja od danas vlasnik a36, pa ako nekog nešto bude interesovalo neka slobodno pita.

p.s. prvo što sam primetio je da su od ovog modela i kod a3x serije ukinuli ulazak u recovery bez usb kabla povezanog na pc. skroz nepotrebno.
Kakvi su dojmovi nakon kojeg dana

dojmovi su, reklo bi se, očekivani. ko je koristio a34 ili a35, znat će o čemu govorim, naravno u pozitivnom smislu.

u principu, većinom su jako dobri utisci, a ono što mi se ne dopada je sledeće:

• i dalje nema 4k snimanja na ultrawide kameri, čak ni na 1080p 60fps, već tek na 1080p 30fps
  • još uvek nikakvo ažuriranje softvera nije stiglo (stoji na februaru, a skoro smo na polovini aprila)
  • apropo gornjeg, otisak prsta nije baš najbrži i to bi trebalo rešiti softverskim ažuriranjem
  • kopiranje ios-a u kontekstu zdravlja baterije i ciklusa punjanja, nije bilo potrebe za tim, jer to će sad biti predmet malverzacija putem raznih alata kojima će zlonamerni menjati te informacije
  • postotak baterije može stajati samo u ikoni baterije, nema drugih opcija zasad

u globalu, ko ima a35 i kome ne smeta pwm od 240hz na a35, po meni zbog cene je logičniji izbor, bez obzira na 3 godine kraću softversku podršku. šest godina sigurno neću koristiti ovaj mobitel.

Poslednja izmena:
dojmovi su, reklo bi se, očekivani. ko je koristio a34 ili a35, znat će o čemu govorim, naravno u pozitivnom smislu.

u principu, većinom su jako dobri utisci, a ono što mi se ne dopada je sledeće:

• i dalje nema 4k snimanja na ultrawide kameri, čak ni na 1080p 60fps, već tek na 1080p 30fps
  • još uvek nikakvo ažuriranje softvera nije stiglo (stoji na februaru, a skoro smo na polovini aprila)
  • apropo gornjeg, otisak prsta nije baš najbrži i to bi trebalo rešiti softverskim ažuriranjem
  • kopiranje ios-a u kontekstu zdravlja baterije i ciklusa punjanja, nije bilo potrebe za tim, jer to će sad biti predmet malverzacija putem raznih alata kojima će zlonamerni menjati te informacije
  • postotak baterije može stajati samo u ikoni baterije, nema drugih opcija zasad

u globalu, ko ima a35 i kome ne smeta pwm od 240hz na a35, po meni zbog cene je logičniji izbor, bez obzira na 3 godine kraću softversku podršku. šest godina sigurno neću koristiti ovaj mobitel.
A koliki PWM ima A36?

još nema zvaničnih podataka, bit će na notebookcheck recenziji, ali pretpostavljam 250hz i više, čim mi ne smeta očima. prvo sam ga testirao u radnji i video da mi ne smeta, pa onda kupio.

na dxomark recimo navode da a56 ima 240hz pwm, što bi meni smetalo.

Nazad
Vrh Dno