Šta je novo?

Samsung Galaxy A15

Novatech

Cenjen
Učlanjen(a)
29.01.2016
Poena
125
Gledamo juče sa sestrom neke telefone u Tehnomaniji, ona koristi Huawei P9 lite iz 2016-te koji baš katastrofalno loše radi. Gledali smo Redmi 13C, ali joj se nije previše dopao što se tiče ekrana. Dođosmo tako do Samsunga A15, koji deluje znatno bolji. Radi lepo i fluidno, samo mi malo smetaju tih 4gb RAM-a.
Koristi li neko ovaj telefon? Kako se pokazao što se tiče svakodnevne upotrebe? Znači išao bi za korisnika koji je totalno nezahtevan, Viber, FB, Instagram i sl... Telefon bi samo trebalo da radi kako treba, ne da otvara Viber 10 sekundi kao što je slučaj sa P9 lite.

Meni odlican, sve to lepo radi i fluidno. Model od 6gb. Kamera ok, baterija jos bolja...

Ono sto mi fali i jedina mana je sto nema softverski aod.

Kupio mu maske, staklo. Zasticen kao beli medved...

Pre par meseci sam dobio novi službeni Samsung A-15 u koji sam preselio podatke sa starog telefona (Samsung a-40) pomoću samsung switch aplikacije kao i dve SIM kartice (obe MTS)
no pojavio se problem koji je javllja povremeno no ipak dosta često da bi se ignorisao
naime , kada me ljudi pozivaju dobijaju signal kao da je zauzeta linija a meni telefon zazvoni na par sekundi i prekine se poziv uz obaveštenje o propuštenom pozivu .
Najčešće iz me ljudi dobiju iz drugog pokušaja tj tada se veza normalno uspostavi .
Da li neko ima ideju u čemu može biti problem ? Malo mi je glupo da reklamiram telefon ka dse problem javlja , da kažemo "random" ( na stranu što je procedura komplikovana )

Mislim da je kod A15 jedna kartica za pozive, poruke i mobile data-u, a druga je standby kartica. Pitanje je da li mogu oba da zvone u isto vreme na A15.

Mislim da je kod A15 jedna kartica za pozive, poruke i mobile data-u, a druga je standby kartica. Pitanje je da li mogu oba da zvone u isto vreme na A15.
ne razumem šta znači stand by kartica? telefon prima pozive na obe kartice ..nekad . mobile data radi uredno na obe kartice(kad potrošim na jednoj mesečnu kvotu prebacim an drugu)

Jel možeš da se pozoveš na oba broja u isto vreme? Javiš se, pričaš na jednom, bez da ti drop-a poziv na drugom broju?

Ja imam isti problem, ponekad se desi da kada mene zovu, telefon samo "cimne", bez zvucnog signala.
Vibracija na telefonu je iskljucena.
Registruje se kao propusteni poziv u listi.
Ukoliko je telefon u ruci u to vreme poziva, vidi se da dolazi poziv i odmah prestane animacija.
Ako bas u tom trenutku pozovete onoga ko je nazvao, dobijate signal da je zauzet broj, a kasnije i obavestenje.
Ovo se desava od kada je telefon uparen sa narukvicom.

Jel možeš da se pozoveš na oba broja u isto vreme? Javiš se, pričaš na jednom, bez da ti drop-a poziv na drugom broju?
мислим да не , ал пробаћу
Ja imam isti problem, ponekad se desi da kada mene zovu, telefon samo "cimne", bez zvucnog signala.
Vibracija na telefonu je iskljucena.
Registruje se kao propusteni poziv u listi.
Ukoliko je telefon u ruci u to vreme poziva, vidi se da dolazi poziv i odmah prestane animacija.
Ako bas u tom trenutku pozovete onoga ko je nazvao, dobijate signal da je zauzet broj, a kasnije i obavestenje.
Ovo se desava od kada je telefon uparen sa narukvicom.
немам наруквицу упарену

Vrh Dno