Šta je novo?

Samsung F110 Adidas - Iskustva, problemi, resenja

bojanrs

Slavan
Učlanjen(a)
08.01.2008
Poena
301
Kupio sam ovaj telefon, pre par dana i prijatno sam iznenadjen kolicinom opreme koja se dobija uz njega, a i samim telefonom. Do sada sam koristio vecinom SE telefone i nije mi bilo tesko da se naviknem na ovaj. Kao i svaki mobilni i ovaj ima i lose i dobre strane.
Ono sto mi se svidelo je sto moze da snima zvuk kada se slusa radio, telefon je lagan i ne klizi iz ruke, mogu da se koriste i slusalice od mp3 plejera.
Ono sto mi se ne svidja je to sto je malo sporiji, i sto ne moze da se iskljuci zvuk koji se javi kada "sejvujem" neko podesavanje, kada je poslata poruka.... kada je profil Normal, a kada je profil Silent umesto tog zvuka javi se samo vibracija. Pa me zanima da li neko ko ima ovaj ili drugi samsung zna kako da namestim da mi u tim trenucima umesto tog zvuka bude vibracija?

Kol'ko si para dao za godinu dana star uređaj (po lansiranju, ne po korišćenju) koji je svaštanešto, a ponajmanje telefon?

156e sa 2 god garancije. Ne patim od toga da mob mora da bude nov po lansiranju tako da mi je ovaj super. Treba mi jednostavan mob, ovaj mi je i visuelno lep (lepsi uzivo),a jos pokriva i oblast koju volim, tako da ce mi biti koristan i na tom polju.
Samo me nervira taj zvuk koji se javlja prilikom sejvovanja, brisanja nekih fajlova i poruka, kada posaljem poruku kada je profil Normal. Tako da ako neko zna kako da to iskljucim nek odgovori.

Nazad
Vrh Dno