Recoba20
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 13.12.2004
- Poena
- 1,085
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-11500 & ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Red
- Matična ploča
- Asus TUF GAMING H570-PRO WIFI
- RAM
- Kingston HyperX Fury Black 4x8GB
- GPU
- Sapphire Pulse RX 6700 XT
- Storage
- Kingston KC3000 1TB; Seagate Baracuda 4TB, WD Red Plus 4TB
- Zvuk
- Topping E30, Eris PreSonus E3.5
- PSU
- EVGA SuperNOVA 650 G6
- Kućište
- PHANTEKS Eclipse P600S
- Monitor
- Dell U2312HM
- Miš & tastatura
- Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050
- Laptop
- Huawei D15
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A52s
- Pristup internetu
- Wireless provajder
Imam A52s i do sada sam koristio Samsungov brzi punjac (Ep-TA800) koji sam dobio uz telefon A71. Posto A71 ide u ruke drugog vlasnika, a A52s dolazi sa krsh punjacem, porucio sam identican punjac (u paketu sa kablom) sa Amazona. Taj novi punjac ne moze da puni Kindle Paperwhite, a stari moze. Kad prikljucim PW na novi punjac, krene da puni i posle par sekundi samo prekine punjenje. Stari punjac je Made in Vietnam i deluje kvalitetnije izrade u odnosu na novi koji je Made in China. Probao sam i sa drugim kablom, isti problem se javlja. Novi kabl radi normalno na starom punjacu. Ima li neko ideju u cemu je problem? Da li je moguce da je novi punjac losa kopija? Da li da se oprostim od ovog punjaca i porucim neki bolji kvalitetniji tipa Anker i sl.?
Slican problem sam imao i sa Samsung slusalicama. Stare slusalice su mi trajale 3 godine. Nove, identicne nisu ni mesec dana sastavile. O razlici u kvalitetu izrade i da ne govorim.
Slican problem sam imao i sa Samsung slusalicama. Stare slusalice su mi trajale 3 godine. Nove, identicne nisu ni mesec dana sastavile. O razlici u kvalitetu izrade i da ne govorim.