Šta je novo?

Samsung EH5000/5020

Banko

Slavan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
301
Nedavno sam uzeo samsung 40eh5020 , i sve funkcionise super, samo me brine da li je ok da se greje ( pa sad da ne kazem preterano ali onako bude prilicno topao ) u gornjem desnom delu ekrana , dakle kada se gleda tv sa zadnje strane iznad dela gde je kabl za struju pa taj deo a po najvise skroz gore na ivici ( tu i ima resetku za ventilaciju ).
Da li to tako treba ili je to neki problem sa tv-om?
Video sam u onoj temi televizori iz Madjarske da je dosta ljudi kupilo ovaj tv, pa me interesuje da li je i kod njih isto ili ne? Ili tv jednostavno treba da se greje na tom delu?

Greje se i moj. Imaš baš moj post u toj temi sa slikom gde sam uokvirio mesto gde se najviše greje.

Inače ako priključiš telefon na USB grejaće se još više i počeće glasnije da zuji. Isto i sa USB stickovima, samo slabije, zato što su manji potrošači.

Poslednja izmena:
Jos uvek nista ne zuji ali onako je prilicno topao. Nisam isprobao sa usb-om , povezan je na komp preko hdmi kabla i kablovska ( koaksialac) direktno u tv.

Znaci to je normalno da se greje tako?

Ne znam, samo prenosim iskistva sa ovim koji je zapao meni.

Nedavno sam uzeo samsung 40eh5020 , i sve funkcionise super, samo me brine da li je ok da se greje ( pa sad da ne kazem preterano ali onako bude prilicno topao ) u gornjem desnom delu ekrana , dakle kada se gleda tv sa zadnje strane iznad dela gde je kabl za struju pa taj deo a po najvise skroz gore na ivici ( tu i ima resetku za ventilaciju ).
Da li to tako treba ili je to neki problem sa tv-om?
Video sam u onoj temi televizori iz Madjarske da je dosta ljudi kupilo ovaj tv, pa me interesuje da li je i kod njih isto ili ne? Ili tv jednostavno treba da se greje na tom delu?

Sad sam proverio kod sebe, imam 32EH5020, i isto se greje, nije nešto strašno ali je oseti razlika izmedju drugog dela plastike i ovog. Mislim da to tako treba da bude.

Nazad
Vrh Dno