Šta je novo?

Samsung E900..

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Kakve su to senzorske tastature na novim Samsung telefonima i zasto nisu dobre za mobilne.

Upravo sam kupio ženi E900 kao poklon za godišnjicu.

Meni se telefon nije svideo baš zbog tih tastera, jer kada ga prislonim uz lice prilikom razgovora desi mi se da prekinem vezu ili nešto slično. Tasteri su jako osetljivi... Njoj to međutim ne smeta previše :smoke:

Jer ako imas malo vetje prste netjes motji da koristis telefon... ja sam jedva, ali bukvalno jedva uspeo da udjem u meni da bih ukljucio bt... al' lepo izgleda...:wall:

Poslednja izmena:
Dok vadis telefon iz dzepa ili torbice, ako dodirnes prstima za "upravljacki deo" javis se, odbijes poziv itd. U toku razgovora moras da pazis gde ga pipas (licem ili rukom), jer ce to proizvesti odredjenu radnju koju nisi zeleo. Ponavljam da je u pitanju samo dodir, znaci nikakav extra pritisak.To je po meni najveci problem telefona sa senzorima.

moze li to da se iskljuchi? mnogo mi se svidja ovaj mob, pa shta mislite, jel dobra kupovina? :)

Sto se tice senzorskih tastera mozda ce te imati probleme u samom pocetku, a kasnije ce te se navici, cena telefona je priblizno ista cenama konkurentskih telefona, tako da dizajn moze biti presudan u kupovini ovog telefona.

pozz.

E900 imam vec nekih mesec dana, i senzori mi ne predstavljaju veliki problem, brzo sam se
navikao na njih, pre ovoga telefona sam imao Nokiu 6233i i pokajao sam se sto sam je promijenio

:wave:

Poslednja izmena:
E900 izgleda prelepo, ali sa njim treba rukovati pazljivije nego sa vecinom telefona.

jer kada ga prislonim uz lice prilikom razgovora desi mi se da prekinem vezu ili nešto slično
kako bi ti to moglo da se desi, kad cim krenes da zoves nekog tastatura se zakljuca i moras da stisnes dzojstik, tj.unlock pa onda mozes da prekines vezu:p
ista stvar je i sa dolazecim pozivima, i da bi se javio i da bi odbio poziv, moras stisnuti unlock pa zatim "crvenu" ili "zelenu" slusalicu.

senzori su stvar navike, naravno da je svima cudno ali ko taj telefon koristi bar 3 dana, navikne se i koristi ga kao i svaki drugi...

mislim, kad su ljudi koristili 3650 godinama i siemens sx1, sta su senzori u poredjenju sa tim:banana:

Vrh Dno