Šta je novo?

Samsung E900 i Walpapers

J@mmer

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko zna kako da na Samsung E900 kad prebacim neku sliku i postavim kao walpaper da mi zauzme ce ekran a ne samo deo ekrana, jedino mi daje ceo ekran kada sllikam direktno sa telefona i tu sliku postavim kao Walpaper ?

pa prebaci neku sliku u velikoj rezoluciji i stajace ti preko celog ekrana,prtpostavljam da je taj fazon,ili imash u opcijama Tile,Stretch isto ko u win-u...

pa prebaci neku sliku u velikoj rezoluciji i stajace ti preko celog ekrana,prtpostavljam da je taj fazon,ili imash u opcijama Tile,Stretch isto ko u win-u...

E da je kao Windows ne bih ja trazio pomoc, nema nikakve opcije na Samsung-u. Problem je u tome kao sto sam vec naveo, slike mogu da stanu preko celog ekrana koje su u Folderu gde su slike sa kamere i on je zakljucan i ne moze nista da se snimi u njega, svi ostali folderi koji su otkljucani kada se u njega iskopira slika i postavi kao wallpaper, ona nije preko celog ekrana.
Znaci treba nekako da otkljucam folder gde u slike i onda da ga postavim kao wallpaper jer sam probao sve moguce rezolucije i ne pomaze

Mozes neku sliku kad prebacis zumiraj i onda stavi za pozadinu.

imao sam i ja problema sa tim, znaci odradim resize slike u tacnu rezoluciju moba i ispadne preko ekrana

Nazad
Vrh Dno