Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko zna kako da na Samsung E900 kad prebacim neku sliku i postavim kao walpaper da mi zauzme ce ekran a ne samo deo ekrana, jedino mi daje ceo ekran kada sllikam direktno sa telefona i tu sliku postavim kao Walpaper ?
pa prebaci neku sliku u velikoj rezoluciji i stajace ti preko celog ekrana,prtpostavljam da je taj fazon,ili imash u opcijama Tile,Stretch isto ko u win-u...
pa prebaci neku sliku u velikoj rezoluciji i stajace ti preko celog ekrana,prtpostavljam da je taj fazon,ili imash u opcijama Tile,Stretch isto ko u win-u...
E da je kao Windows ne bih ja trazio pomoc, nema nikakve opcije na Samsung-u. Problem je u tome kao sto sam vec naveo, slike mogu da stanu preko celog ekrana koje su u Folderu gde su slike sa kamere i on je zakljucan i ne moze nista da se snimi u njega, svi ostali folderi koji su otkljucani kada se u njega iskopira slika i postavi kao wallpaper, ona nije preko celog ekrana.
Znaci treba nekako da otkljucam folder gde u slike i onda da ga postavim kao wallpaper jer sam probao sve moguce rezolucije i ne pomaze