Šta je novo?

Samsung E700 i dodela melodija ?!

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
kako da dodelim neku svoju melodiju za broj u imeniku ? nude mi se samo opcije "default melodies" ali ne i one koje sam prebacio na mobilni ( my sounds ) ! dakle kako da dodelim razlicitim brojevima razlicite melodije a da nisu "default" ???

jel zna mozda neko i mene interesuje ako je to uopsste izvodljivo?

Ne mogu da verujem da nemoze !!!
Alo, bre ... ljudi ima li jos neko ovaj fon ??

izgleda samo ti i ja

Poslednja izmena:
E jeb** !!!

ok znaci ne moze... :(
ajde da ne otvaramo novo, recite mi kako da podesim na e700 (summary after call) to je ono trajanje razgovora...

nije valjda da niko nezna, pa jel ima ovde nekog ko poseduje samsung e700 ???

Mnogi se pitaju kako to da se uradi, ali odgovora nema... :(

Ako nabasas na odgovor, pisi ovde.

prosto neverovatno, sigurno da moze da se namesti jer sam svojim ocima video da to postoji.

versus je napisao(la):
prosto neverovatno, sigurno da moze da se namesti jer sam svojim ocima video da to postoji.
Naravno da moze, video i ja... video i ortak, koji sad sve zivo ispituje kako se namesta, pitao i tamo na mobilnisvet.com forumu - niko ne odgovara...

Pitacu i ja, ponovo... cim budem uzeo telefon! :D

i treba ortak sve zivo da ispituje kako se namesta :)
a ti nemoj da uzimas taj telefon ...

versus je napisao(la):
i treba ortak sve zivo da ispituje kako se namesta :)
a ti nemoj da uzimas taj telefon ...
Jok ti ces! :D

Ili to, ili Nodzu 6600... ;)

E700 je prava lepotica.
Uzimaj care...

Dark, nešto razmišljam oko telefona, možeš li mi reći neke razloge zbog kojih bi se u toj cenovnoj klasi odlučio za E700, pošto nisam imao prilike duže od 2 minuta da se sretnem sa telefonom...

Bane® je napisao(la):
Dark, nešto razmišljam oko telefona, možeš li mi reći neke razloge zbog kojih bi se u toj cenovnoj klasi odlučio za E700, pošto nisam imao prilike duže od 2 minuta da se sretnem sa telefonom...

Bane, E700 nema BT...

E700 ima nenormalno šupalj softver... telefon jeste bombonica za ljude koji vole da telefoniraju i ništa mnogo više od toga... potpuno je neuporediv sa 6600 ili nekim sličnim telefonom po pitanju mogućnosti...

E800 je takođe potpuno tupav softverski, 20 i kusur megabajta rama koje ne možeš da iskoristiš ni za java programe, ograničenje je na 2gom ili 4tom megabajtu, nisam siguran, ali u svakom slučaju skandalozno, a tel. imenik se nalazi potpuno odvojeno od cele priče sa 1000 kontakata i fiksnim brojem polja... jeste to dosta, ali, prijatelju, kada već imaš toliko prostora na raspolaganju? 20 mega ćeš da koristiš za 640x480 slike ili šta? Pa da li su oni normalni?!?

sve u svemu, ne vrede te pare, ni jedan ni drugi, jedino im skidam kapu na kvalitetu izrade i stvarno fenomenalnom dizajnu, mnogo su lepi telefoni... :D

nidza je napisao(la):
E700 ima nenormalno šupalj softver... telefon jeste bombonica za ljude koji vole da telefoniraju i ništa mnogo više od toga... potpuno je neuporediv sa 6600 ili nekim sličnim telefonom po pitanju mogućnosti...

E800 je takođe potpuno tupav softverski, 20 i kusur megabajta rama koje ne možeš da iskoristiš ni za java programe, ograničenje je na 2gom ili 4tom megabajtu, nisam siguran, ali u svakom slučaju skandalozno, a tel. imenik se nalazi potpuno odvojeno od cele priče sa 1000 kontakata i fiksnim brojem polja... jeste to dosta, ali, prijatelju, kada već imaš toliko prostora na raspolaganju? 20 mega ćeš da koristiš za 640x480 slike ili šta? Pa da li su oni normalni?!?

sve u svemu, ne vrede te pare, ni jedan ni drugi, jedino im skidam kapu na kvalitetu izrade i stvarno fenomenalnom dizajnu, mnogo su lepi telefoni... :D

Pa Samsung ionako pravi te memorije pa mogu da stavljaju koliko hoce, a ostalo kopiraju (neuspesno) od drugih...

...

Bane® je napisao(la):

Pa zavisi sta ocekujes od telefona...
Pre svega tu je odlicna kamera, telefon odlicno lezi u ruci, ima daleko najbolji dizajn u poredjenju sa slicnim ( meni se licno svidja jer nema spoljnu antenu ).
Zatim tu je besprekoran ekran, IRD port za prebacijvanje slika ....

Ja sam prije bio "nokia fan", ali posto se nokia slepo drzi nekih klasicnih linija kod dizajna (sve lice na cigle) - a meni je licno bitno da fon ima lep dizajn, dobru kameru, dobar ekran i "prijatnu tastaturu" ... i to sve poseduje E700.

Ukratko, svako treba da odabere fon koji zadovoljava subjektivne zahteve korisnika... samo sto je osnovni problem na ovim prostorima sto je vecina korisnika ISKLJUCIVO :wall: pa su skloni podelama ( ko je rekao AMD/Intel .... Nvidia/ATI ) i spremni apriori da velicaju prednosti aparata koji poseduju .

Koliko sam ja video kada sam kupovao taj E700 je osim po nesto manjim gabaritima (nema antenu i manji je nesto malo) losiji telefon nego Motorola V600...Motorola ima isti, ako ne i bolji ekran nego E700.

Inace, dizajn Samsung telefona na preklop je kopija Motorole. Sada je i Nokija krenula sa telefonima na preklop, ali kako oni kazu slede evropsku skolu dizajna, pa su ima malo cudni preklopnici :)

Sve u svemu, taj Samsung je za izbegavanje :)

Mada, napravili su konacno jedan telefon sa BT-om. A i sta ce im BT, kada im telefone kupuju samo devojcice :D

Poslednja izmena:
@delimir e uredu je decko jer smo mi svi koji imamo samsung devojcice ;)

ima li neko da zna kako podesiti (summary after call) na "zenskom" telefonu, pitanje se provlaci jedno 100x

Opet off topic....Kako ja da na ovom s*anju od tela obrisem melodije koje sam pre toga jedva ubacio?

Iskljucivost ....

delimir je napisao(la):
Koliko sam ja video kada sam kupovao taj E700 je osim po nesto manjim gabaritima (nema antenu i manji je nesto malo) losiji telefon nego Motorola V600...Motorola ima isti, ako ne i bolji ekran nego E700.

Inace, dizajn Samsung telefona na preklop je kopija Motorole. Sada je i Nokija krenula sa telefonima na preklop, ali kako oni kazu slede evropsku skolu dizajna, pa su ima malo cudni preklopnici :)

Sve u svemu, taj Samsung je za izbegavanje :)

Mada, napravili su konacno jedan telefon sa BT-om. A i sta ce im BT, kada im telefone kupuju samo devojcice :D

Porediti dizajn samsunga E700/710/715 i bilo koje motorole je stvarno smesno :S:
Ukoliko se imalo razumes u dizajn onda ces ukapirati o cemu pricam, mada si se svojim postom dovoljno odredio po pitanju tvog poimanja "evropskog" :S: dizajna.

Tvoje diskriminatorsko shvtanje kupaca E700 i svrstavanja u "devojcice" je stvarno glupo. Ne mogu da verujem da ima takvih likova koji generalizuju i imaju odredjene predrasude prema ljudima na osnovu njihovog opredeljenja za tako trivijalnu stvar kakava je mobilni telefon.
To je ujedno i potvrda mog prethodnog posta u vezi iskljucivosti svake vrste koja vlada na ovim prostorima. :wall:

Poslednja izmena:
Dark Angel je napisao(la):
Porediti dizajn samsunga E700/710/715 i bilo koje motorole je stvarno smesno :S:
Ukoliko se imalo razumes u dizajn onda ces ukapirati o cemu pricam, mada si se svojim postom dovoljno odredio po pitanju tvog poimanja "evropskog" :S: dizajna.

Tvoje diskriminatorsko shvtanje kupaca E700 i svrstavanja u "devojcice" je stvarno glupo. Ne mogu da verujem da ima takvih likova koji generalizuju i imaju odredjene predrasude prema ljudima na osnovu njihovog opredeljenja za tako trivijalnu stvar kakava je mobilni telefon.
To je ujedno i potvrda mog prethodnog posta u vezi iskljucivosti svake vrste koja vlada na ovim prostorima. :wall:

Pa nisam ja rekao, vec ljudi iz Nokia-e da se oni drze evropskih vrednosti u dizajnu i da su zbog toga njihovi telefoni na preklop totalno drugaciji od svih ostalih. Philips ima neke modele koji jako lice na Nokia preklopnike. Jednostavan dizaj, bez previse zaobljenih linija.

Takodje i oko ove druge stvari (da je Samsung ustvari iskopirao na gomili modela dizajn koji promovisu Motorola i Nokia) se slaze vecina stranih sajtova koji se bave prikazima telefona. E700 je nesto drugo, ali pogledaj ostale modele iz Samsung familije na preklop - skoro prekopirana V serija Motorole, kako po pitanju tastature tako i po nekim drugim stvarima. Naravno imao je Samsung i kopije Nokije 7110 tj. svega sto je u nekom momentu bilo popularno.

Sta da ti kazem, uvek mi je smesno kada vidim nekoga da nosi Samsung telefon na preklop - osim ako nije klinkica :)

Samsung
sse310.gif

Motorola
mov500.gif

Poslednja izmena:
versus je napisao(la):
@delimir e uredu je decko jer smo mi svi koji imamo samsung devojcice ;)

:S: :d :d

@Delimir

Evropski dizajn ?
ili Nokia dizajn ?
Budalastina.
Dizajn je dobar ili los.
Ovde se pricalo o E700, tako da mi nije jasna ova tvoja ograda ....
"E700 je nesto drugo, ali pogledaj ostale modele iz Samsung familije na preklop..."

klinkica ... :eyebrows:
Nebulozna izjava. No comment !

Poslednja izmena:
Sta da ti kazem, uvek mi je smesno kada vidim nekoga da nosi Samsung telefon na preklop - osim ako nije klinkica :)

e ovaj delimir je lik, pa mi ustvari i nosimo samsung zbog klinkica, a ne zbog evropskog dizajna :banana:

Ajde da ne pravimo off-topic. Smorili ste.

Bolje vidite kako cete te melodije da dodelite unosima iz imenika :)

Poslednja izmena:
E, sad cu stvarno da uzmem E700... da budem i ja "klinkica" ;)

A ako se pritom jos i neka klinkica - al' prava - popali na telefon, jos bolje! :beat:

Nazad
Vrh Dno