WebWolf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.09.2004
- Poena
- 735
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
- Matična ploča
- MSI X470 Gaming Pro Carbon
- RAM
- Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
- GPU
- GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
- Storage
- Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
- PSU
- Corsair RM650x
- Kućište
- NZXT H500
- Miš & tastatura
- Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
- Mobilni telefon
- Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
- Pristup internetu
- Optički internet
Ovako, verovatno cu uzeti ovaj telefon preko Telenora. Vec sam postavio ovakav thread pre neko vreme, ali nije bio ni jedan odgovor, vezano za LG KU250 (isto iz Telenora) ali sam u zadnjem trenutku odustao od kupovine, jer sam se razocarao u telefon. Sada je ovaj novogodisnji popust, a ocigledno moram da predjem na postpaid (prepaid se ne isplati) i da iskoristim priliku da zamenim ovu djuntu (N6100).
Prvo pitanje vezano je za sam e250. Kako vam se cini telefon, i vredi li sta
.
Drugo pitanje je vezano za problem da se kao ne mogu ubaciti java aplikacije iz racunara, vec mora da se skidaju uz pomoc GPRS-a. Za ovo sam vec nasao resenje na netu, izgleda da je mnogima uspelo da to urade. Ovo pitam cisto da znam da li je i ovde bilo takvih.
Trece pitanje. Kako da prebacim imenik? Mnogo je bitno. Ne mogu na SIM pa u telefon, jer iza svakog unosa imam po par brojeva. Znaci, mora nekako preko data kabla ili kako vec....
Hvala unapred.
Prvo pitanje vezano je za sam e250. Kako vam se cini telefon, i vredi li sta
Drugo pitanje je vezano za problem da se kao ne mogu ubaciti java aplikacije iz racunara, vec mora da se skidaju uz pomoc GPRS-a. Za ovo sam vec nasao resenje na netu, izgleda da je mnogima uspelo da to urade. Ovo pitam cisto da znam da li je i ovde bilo takvih.
Trece pitanje. Kako da prebacim imenik? Mnogo je bitno. Ne mogu na SIM pa u telefon, jer iza svakog unosa imam po par brojeva. Znaci, mora nekako preko data kabla ili kako vec....
Hvala unapred.