Šta je novo?

Samsung e250

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovako, verovatno cu uzeti ovaj telefon preko Telenora. Vec sam postavio ovakav thread pre neko vreme, ali nije bio ni jedan odgovor, vezano za LG KU250 (isto iz Telenora) ali sam u zadnjem trenutku odustao od kupovine, jer sam se razocarao u telefon. Sada je ovaj novogodisnji popust, a ocigledno moram da predjem na postpaid (prepaid se ne isplati) i da iskoristim priliku da zamenim ovu djuntu (N6100).

Prvo pitanje vezano je za sam e250. Kako vam se cini telefon, i vredi li sta :).
Drugo pitanje je vezano za problem da se kao ne mogu ubaciti java aplikacije iz racunara, vec mora da se skidaju uz pomoc GPRS-a. Za ovo sam vec nasao resenje na netu, izgleda da je mnogima uspelo da to urade. Ovo pitam cisto da znam da li je i ovde bilo takvih.

Trece pitanje. Kako da prebacim imenik? Mnogo je bitno. Ne mogu na SIM pa u telefon, jer iza svakog unosa imam po par brojeva. Znaci, mora nekako preko data kabla ili kako vec....
Hvala unapred.

Telefon je lep i prosecan, ne ocekuj nista preterano.
Aplikacije mozes prebaciti preko bluetooth-a sa racunara.
Mislim da ces morati ponovo da uredjujes imenik :(.

Poslednja izmena:
ja iskreno mislim da je telefon krs i da zaostaje extremno iza npr modela d600 koji se dosta ranije pojavio i koji polovan mozes kupiti za 80 eura. Nekako vidi se da se stedelo na materijalu,stoga ne cudi sto se nasao na ponudi uz ppaid,mada cesto ima i odlicnih telefona uz pp na akcijama,ali da bi do njih dosao moras da ustanes u 4h ujutru da bi izbegao red od 200m jer u podne ih vec nema.

Vec sam se igrao sa telefonom (ne bas predugo) i nije da sam nezadovoljan.

Ja i ne ocekujem previse. Zavisi od toga sta vi mislite pod previse :) . Naravno da ne zelim da mi pretstavlja Nokiu N73 ili recimo K810, ali u svakom slucaju mi je bolje resenje nego ovo sada.

Mh... bili ste u pravu. Potpuno sam se razocarao u doticni telefon :( . Odustao sam od njega takoreci u poslednjem trenutku.... steta, a dopao mi se.

Mada.... ovaj 6085 izgleda primamljivo :) .

Poslednja izmena:
Jeste primamljiv, ako hoces nov telefon na preklapanje za te pare. Jeste malo skuplji, ali ipak je Nokia :).

Da ne otvaram novu temu valjda ce neko videti moju poruku.

1. Kupio sam nov E250 (zbog izgleda) i kada mi je stigao (nisam ga licnom kupio) primetio sam da klizni mehanizam ima lufta oko pola milimetra. Jel to normalno ili da ga nosim u servis i da se zalim?
2. Posle 2 dana koriscenja pojavila se mala ogrebotina na prednjem delu sa zadnje strane ispod kamere, linija koja je izgrebana od koriscenja kliznog mehanizma, jel se nekom desilo tako nesto, ipak to nebi trebalo da se desi posle 2 dana.
3. Kako da namestim da mi ne svetli ekran dok se puni?
4. Nekoliko poruka koje sam poslao sa telefona mi stavio u Sentbox a sada sve stavlja u draft. Zasto?

Bas mi se svidja fon i ne bih voleo da ga odma prodajem, bar da izdrzi 2-3 meseca a posle ko zna dug je to period. Unapred hvala :wave:

Ne znam sve odgovore, ali znam da klizni mehanizam nema lufta kada je nov telefon, cak ga nema ni posle par meseci koriscenja i jednostavno ga je popraviti.
Ekran ne moze da se iskljuci dok se telefon puni.

Majka je uzela ovaj fon preko posla, nov naravno, i da, ima lufta.:trust:

Ogrebotina nema jos uvek, posle nedelju dana.

Hvala na brzim odgovorima cheers , Evo i u slikama sta je problem, luft je oko 0.5mm i mnogo nervira kada se koriste navigacioni tasteri jer dolazi do utanjanja.
@sijakm Jel moze da se uradi opravka u jednom danu posto nisam iz BG-a fon tu kupljen, jel to treba samo da se pritegne neki sraf ili...?
Jos samo za SMS da mi neko kaze :)

Prilozi

• Ogrebotina.jpg
    Ogrebotina.jpg
    290.7 KB · Pregleda: 48
  • Luft.jpg
    Luft.jpg
    212.7 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Zavisi u koji servis odes. Za taj zahvat ti treba pola sata, neko ce ti uraditi odmah i naplatiti 500din, a neko ce ti reci da dodjes sutra-prekosutra i naplatiti 20e. Sada vidim da se zalis na luft kada je telefon sklopljen, tek tu ne bi trebalo da bude lufta, mozda se klima jedva malo kada je rasklopljen, ali to je normalno. Probaj n95, taj se klima kao lud :).

Upravo to klima se kada je zatvoren :crash:, kada je otvoren ne klima se ni malo. Kada ga koristim sklopljenog imam osecaj kao da sam kupio polovan. Fon je pod garancijom, valjda bi to trebali da odrade dzabe.
Ovo mi je drugi Samsung i drugi Samsung sa kojim imam probleme :mad: :mad: :mad:

...sto znaci da ne kupujes vise samsunga :). Trebalo bi da ti prihvate garanciju, ali nemoj biti 100% siguran zato sto je i to relativno.

Ne samo Samsung vec najverovatnije necu uci u LogicShop. Sad gledam malo garantni list i imam samo 3 meseca garancije i posirokim spiskom uslova pod kojim garancija ne vazi od kojih je jedan "USLED KVARA PROUZROKOVANOG VISOM SILOM" :shock:jel to znaci Bozja volja i kako to utvrdjuju da nemaju nekog ko gleda u karte?

Добро је да сам ја изабрао W200i, јер колико сам имао прилике да утврдим много је бољи од E250, а да не помињем да је из Walkman серије.

1. Kupio sam nov E250 (zbog izgleda) i kada mi je stigao (nisam ga licnom kupio) primetio sam da klizni mehanizam ima lufta oko pola milimetra. Jel to normalno ili da ga nosim u servis i da se zalim?
Brat je uzeo pre skoro godinu dana u Telekomu i tek pre par meseci je pocelo da se oseti klimanje, i to nista znacajno.

A sto se ekrana i punjenja tice, stvarno ne znam zbog cega su napravili takvu glupost.

Poslednja izmena:
Vrh Dno