Šta je novo?

samsung dvd p 191

veljabeograd

Cenjen
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poena
154
imam problem s ovim modelom dvd-ija tj s titlom....pustim film,ucitam prevod i on se posle sat vremena izugubi,nestana da bi se posle 20-tak minuta vratio.
aj pomoc,neki savet sta da radim...itd...unapred zahvalan

Mozda do prevoda ?
Probaj drugi film druge prevode

Jel možes da ucitas prevod opet kad nestane ?

Taman sam hteo da otvorim temu za isti ovaj problem al vidim da nisam jedini:mad: To je ovaj model http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09052314
Sve u redu pustim film i sve je uredu nekih pola sata, 40-ak miuta sve zavisi i odjednom nestane prevod. Do prevoda nije sigurno jer sam probao posle na kompu taj isti film i prevod i sve radi kako treba nema nista da nestaje. Jel zna neko u cemu je problem ili da bacam ovo cudo, sta ce mi dvd koji guta prevod.

Taj plejer je najvece djubre koje je samsung ikada napravio. U stvari lazem, imali su P181, model 2008me koji je bio jos gori, samo su na ovaj stavili onu sjajnu plastiku da se lakse prlja haha

Pa znao sam da je djubre cim sam video da guta prevode a da ja nista ne mogu da uradim po tom pitanju. Steta sto dvd nije moj (kupio mojim roditeljima:D) da ga slatko bacim u djubre koliko sam zivaca pokidao.

Jel u pitanju DVD film ili DivX?
Sta se desava sa DVD-evima, da li je ista situacija?

Nazad
Vrh Dno