Šta je novo?

Samsung D600E na MTSu i OperaMini 3

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Paa...posle dosta srećnih meseci sa Operom 2 i Operom 3 beta na 063, prešao sam na 065, skinuo 3 Final verziju i "Failed to Connect" !
Sve sam probao i brisao Proxy i menjao port i menjao ime APNa sa GPRSWAP u GPRSInternet i ništa! Samsungov WAP radi isključivo sa tačnim MTSovim podešavanjima a Opera neće ni sa jednim! (na sajtu operemini nisu tačna podešavanja ali na forumu jesu (vezana za Srbiju))
Pa jel moguće da ne radi? Jel ima neko rešenje? HELP!

P.S. A neki drugi browser? :( :(

Nemam iskustvo sa Samsungom, ali moja Opera Mini za WM (takođe .JAR tako da pretpostavljam da je ista) nema nikakva posebna podešavanja? Jednostavno radi sa generalnim podešavanjima? Koji bi bio razlog da kod Samsunga bude drugačije?

Pa znam...i meni su ranije verzije radile bez problema...ali ova Final 3 neće, pa me zanima da li je do kompatibilnosti za Telekomom ili su u Final verziji nešto promenili!
Da sumiram... jel ima neko Samsung telefon i 064/065 broj a da mu ova Opera radi? :)

I kod mene nece,isti telefon i 065 mreza,sad sam probao.:mad:

Tako gluuupuu gresku pravimo u podesavanjima da ja nemam reci!

Udji u JAVA world ako imas Samsunga, idi na Options za OperuMini pa Network Settings i videces da nam tu nista nije podeseno! Samo podesi parametre sa OperaMini sajta (gprsinternet, mts user, 064 pass, i onaj DNS sa iskljucenim proxyjem i SVE RADI KAO SAT!) :lol: :lol:

P.S. Danas je izasla novija verzija nesto kao 3.01 ali oznaka je 3.0.6586 tako nesto!

P.P.S. Koji protokol je bolji HTTP ili Socket? Posto meni radi sa oba pa cisto da znam šta je bolje da držim u settingsu :)) Šta je socket uopšte?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno