Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pitao me ortak koji zivi u inostranstvu da li hocu da mi posalje d600 za dz.naravno prihvatio sam,ali mi kaze da moram da ga dekodiram zbog na znam ni ja zasto,elem moze li se dekodirati taj tel tako da ne mogu da me provale?
Neka ti ga pošalje za dž. Prvo probaj sa karticom ovde, pa ćeš videti da li uopšte mora da se dekodira. Ako mora, nema šta da te neko provaljuje ili ne provaljuje, to se radi u servisima. Raspitaj se koliko košta, ali sigurno se više nego isplati za taj fon plaćen 0 evra.
Glavno pitanje je moze li se taj tel dekodirati "totalno" tj. da li mogu svi serijski i ko zna koji jos brojevi na njemu da se promene,da ne budu vidljivi nasim operaterima??
serijski (IMEI) moze da se menja, ali ima smisla da se menja samo ako je telefon kraden (a nadam se da nije). a kod nas verovatno ne bi morao da se menja ni u tom slucaju, ali to je druga prica...
inace, dovoljno je da se otkljuca da prima svaku karticu i eventualno ocisti od djubreta (posebnog softvera operatera) i to je to.
ne brini nista i uzivaj.
nek tvoj drugar posalje jos koji komad i za nas salim se,nebrini samo ga ti odnesi u servis i dekodiraj kostace te 600din zovi MARVEL 011-32-32-431 ili 065-44-444-900 kneza milosa 6 pozzzz