Šta je novo?

Samsung D600 vs Nokia N70???????

costolleumus

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2005
Poena
301
Resio sam da menjam fon ali ne mogu da se odlucim izmedju ova dva modela.

Trenutno imam Nokiu 7610 i telefon je bukvalno poludeo.Kad kazem poludeo mislim na restart iz cistog mira, cesto blokiranje, izbacivanje suludih obavestenja zasto je blokirao itd. Prvo sam mislio da se to desava zato sto je fon prenatrpan aplikacijama ali kada sam izbrisao sve aplikacije i formatirao mem. karticu i mem. telefona i dalje je sve ostalo po starom. :crash:

Da li da ostanem veran Nokiji ili da ovoga puta uzmem nesimbian telefon????

POZZZ :bottle:

Cudno pitanje, jer dva telefona ne spadaju uopste u istu kategoriju. D600 je 2G+ telefon, N70 Sybmian 3G telefon.
D600 ima kvalitetniju kameru, uostalom Sansung je poznat po tome, ali ne kupujes foto aparat zar ne?
Licno, N70 definitivno, pogotovo ako si vec na Nokiji.

Ada Nokia definitivno , znaci nemoj da se mislis izmedju ta dva telefona jer sam ih drzao jedno pored drugog i zakljucio da je Nokia majka ;)
Poz...

Stvarno čudno poređenje. Glupi Samsung vs Nokia smartphone? Koja je uopšte razlika u ceni? Nokia bi trebalo da je značajno skuplja, s obzirom da je ipak klasa za ovog Samsunga.

ako je covek drzao jedan pored drugog onda nema razloga da mu ne verujemo :D

sad ozbiljno, n70 bez dileme, prvo symbian je, drugo 3G je, sto doduse ne znaci sad preterano, ali u perspektivi, tretje ima radio... i na kraju nije samsung :D

a sto se tice kamere, pa nije bas samsung poznat po njoj, cak u ovom slucaju N70 ima bolju kameru, barem meni!

A zasto ocrniste D600 ? Nekome ne odgovara Symbian, pa je u tom slucaju D600 mozda i najbolji izbor. A i inace, to je stvarno veoma dobar telefon.

Kome ne odgovara Symbian najbolji izbor je W800! ,) U suprotnom uzmi 6680 ili N70,razlike medju njima ne vrede 130 evra ali ako bas hoces i imas para onda uzmi N70!
Pozdrav ,)

Joshefin je napisao(la):
A zasto ocrniste D600 ? Nekome ne odgovara Symbian, pa je u tom slucaju D600 mozda i najbolji izbor. A i inace, to je stvarno veoma dobar telefon.
Iz veoma prostog razloga, jer je to "sminkerski" telefon, koji ima los UI, preskup je i koristi kartice koje se jako tesko nalaze, a ja sam do sada probao samo jedan d600 i to na kratko i ok je radio(samo jednom se zabagovao) , ali ako pogledas da velika vetjina d500 je uzasno, ali uzasno bagovita, da je povezivanje sa kompom jako tesko nije neka preporuka za kupovinu! Telefon koji nema sound profiles, nema mulitasking, vibracija i zvono u isto vreme ne idu, ne mozes da sacuvas slike i video snimke direktno na karticu etc...
Uostalom, pogledaj malo po stranim forumima i videtjes da ko god se malo vise razume u telefone bezi od vetjine samsunga kao djavo od krsta!
A ako netje symbian onda je najbolji izbor SE k750/w800 mada to nije tema! :)

Akki potpuno si u pravu,za samsunge i za glasoviti d500 pogotovu!ali za d600 sam procitao par review-ova(gsm arena,mobile-review..) po netu,a i drzao ga u ruci(wauu,ah?) i mogu reci da uopste nije ni nalik d500..Odlicna kamera,poboljsana konektivnost,mem. kartica koja ce sigurno biti dostupnija(setite se transflash mem. kartica za motorole..),lep dizajn i odlican ekran!i nokijin direktan odgovor na ovaj telefon je 6270 koji je bukvalno prekopirani d600(cena oko 400e) i nije symbian...pogledajte!
A i taj symbian nije bogom dan i stvarno jeste bagovit(bagovitiji od samsunga..),a za 3G,setite se vatre oko MMS-a,pa pogledajte koliko ima dima...to ce biti potpuno neupotrebljivo...

Stoga ako decko,nazalost,ne razmislja o njegovom velicanstvu k750,neka uzme d600 nasuprot nokie!

E svasta,poredi covek MMS i 3G!! :wall:
3G je mnoooogo vise od zezalice kao sto je MMS i da li ce to nekom koristiti ili ne je na njemu samom da odluci ali ako za skoro iste pare dobija vise,zasto da ne!?
Pozdrav ,)

Mislim da ekran nije veci vec samo ima vecu rezoliciju. No ti bi trebalo da znas sta ti vise treba i sta vise volis. Da li volis tel na preklop, dali ti je i u kojoj meri vazan dizain, trebas li operativni sistem, koliko koristis kameru i da li su ti slike primarne na telefonu itd... Licno bih pre uzeo nokiju nego samsung, mada bih te mozda posavetovao da ukoliko n90 nije mnogo skuplji tamo uzmes i njega u razmatranje.

Nokia N70 je totalni promasaj je ima tako nabijenu tastauru da nema sanse da pogodis taster osim da stiskas 3 odjedanput.

Definitivno najbolji telefon SE K750i ili W800.
Ali ako se dvoumis izmedju Nokie i Samsunga, DEFINITIVNO Nokia.
Poz

Opomena

Ovo je opomena za svi koji moza razmotra da kupe N70.

Pazi koja verzija firmware je u pitanju posto vecina sluajeva stari firmware radio je jako losa. Mozes nesto naci o tome na netu na engleskom.

Verujem kad je cena pala do danasnja 380 da vise ljudi cu biti zainteresovani za ovaj model. Pazite! I ja zelim da kupim ovaj model ali za sada jos uvek tesko naci u radjnama gde mozes da testiras koji firmware je u pitanju.

Nazad
Vrh Dno