Šta je novo?

samsung corbi pro ,spica

damjann

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
169
Sta je bolje kupiti od ova dva modela,sve mi se nekako mnogo vise svidja kod corby pro-a medjutim spica ima android.interesuju me iskustva vlasnika ova dva modela kao i to da li je moguce flesovati spicu na android 2.1 zbg bt-a ???

Da, moguce je flesovati Spicu na Android 2.1, procedura je jednostavna a uputstvo imas ovde
Telefon je vrh. Za Corbija ne znam ali mogu da pretpostavim posto je to obican Samsung, nema OS a to znaci, nema ni buducnost :p

Da, moguce je flesovati Spicu na Android 2.1, procedura je jednostavna a uputstvo imas ovde
Telefon je vrh. Za Corbija ne znam ali mogu da pretpostavim posto je to obican Samsung, nema OS a to znaci, nema ni buducnost :p

da da toga sam svestan,pocev od gps-a za koji ne znam da li uopste postoji sw. samo mi se mnogo dja sto ima tastaturicu ne ide sve preko touch-a :/

posto je sistem optimizovan, u landscape modu uopste nije problem kuckati na sw tastaturi. Meni nije problem kuckati ni u portrait modu.
Funkcionalan GPS na obicnom Samsungu mozes samo da sanjas ;) Google Maps ti je prakticno jedino resenje a to bas i nije funkcionalan GPS sistem :p

posto je sistem optimizovan, u landscape modu uopste nije problem kuckati na sw tastaturi. Meni nije problem kuckati ni u portrait modu.
Funkcionalan GPS na obicnom Samsungu mozes samo da sanjas ;) Google Maps ti je prakticno jedino resenje a to bas i nije funkcionalan GPS sistem :p

jer koliko sam do sada skontao iz citanja koristi gprs,a to i nije bas tako povoljno.... e a zanima me kakav je audio izlaz na spici...... sada se razmisljam nju ili nokia 5630 ,nokia nema gps ali je sve ostalo vise manje ok....

Spica ima 3.5 mm izlaz.
Evo procitaj muzicke utiske iz testa ovog telefona -> KLIK
Ja pored Spice ne bih ni razmisljao o 5630 kao ni o "korbiju".

I mislim da nema govornu navigaciju nego moras da buljis u ekran.
IGO funkcionise na Androidu sasvim normalno..
Sto se tice audio izlaza, ja nisam neki audiofil, meni je zvuk na fabrickim sluskama odlican. U pitanju su cepici, kao Walkman sluske, cak je i bas dosta jak i mene podseca na zvuk bas sa Walkman sluski..

I mislim da nema govornu navigaciju nego moras da buljis u ekran.
IGO funkcionise na Androidu sasvim normalno..
Sto se tice audio izlaza, ja nisam neki audiofil, meni je zvuk na fabrickim sluskama odlican. U pitanju su cepici, kao Walkman sluske, cak je i bas dosta jak i mene podseca na zvuk bas sa Walkman sluski..

pa ono zbog zvuka sam najvise i razmisljao o nokia 5630.... jer uglavnom slusam elektroniku pa bih voleo da moze i da izgura bar neki ok bas :))

Poznajuci Nokiju i njen audio kvalitet, sigurno je bolji zvuk iz ovog Samsunga. Dzaba sto se zove XpressMusic..

Po meni ako nema xenon onda mi ni ne treba.

Realno, Samsung se i ne uzima zbog kamere. Mislim da si dobro izabrao, I5700 je jako zanimljiv telefon zbog Android-a.

Pa moras napraviti neki kompromis. LED na Jet-u ili Android na Spici.
Slazem se sa Telepom da bez Xenona nema ni kvalitetnih slicica kada je losije osvetljenje.
U onom testu sto sam ti okacio mozes procitati kakve su mu muzicke performanse. Takodje, na drugom forumu sam procitao da je muzika malo tisa u odnosu na 5800 ali je isti kvalitet.

Pa moras napraviti neki kompromis. LED na Jet-u ili Android na Spici.
Slazem se sa Telepom da bez Xenona nema ni kvalitetnih slicica kada je losije osvetljenje.
U onom testu sto sam ti okacio mozes procitati kakve su mu muzicke performanse. Takodje, na drugom forumu sam procitao da je muzika malo tisa u odnosu na 5800 ali je isti kvalitet.

zamolicu coveka da probam oba pa sta osetim da mi vise odgovara i uzmem....

U danasnje vreme kad je OS u stvari osnova telefona, a programi ga dovedu do savrsenstva besmisleno je kupovati telefone sa fabrickim OS, sem ako nece sluziti samo za halo i sms.
Znaci obavezno android ili WM
ja sam sa n95 i savrsene kamere presao na tattoo...i nisam zazalio...jedino mi je kamera par puta zafalila...ali to je ono 3x za 4 meseca....

Vrh Dno