Šta je novo?

Samsung c530 USB problem

Bogdan

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
630
Od pre par dana imam problem sa USB prikljuckom na Samsung c530 televizoru. Prikljuci se normalno flash ili HDD, a onda bez ikakvog razloga prekine i vrati se na TV program. Nema nekog pravila, nekad radi 5 minuta, nekad 30 sekundi. Ne deluje mi da gubi negde kontakt, jer HDD nema prekid struje, a moze odmah ponovo da se udje u HDD (mada ne znam koliko je to pouzdan pokazatelj). Iskace i kad pustim film, ali isto tako i kad je samo u Media play meniju.

Probao sam sa nekoliko HDD i flash uredjaja i uvek se isto desava.

Je 'l imao neko slican problem? Moze li da bude softverski problem (nisam nista cackao oko firmware, vec godinu i po radi bez problema sa T-MSX5DEUC-2009.0 verzijom)?

Nisam probao, problem mi je sto me izbacuje na TV program veoma brzo, pa nisam siguran da ce se zavrsiti azuriranje pre nego sto me izbaci. Sad cu skinuti, pa cu da vidim da li ce uspeti.
Ima li pomoci ako mi pukne instalacija?

Cekaj. Jesi li probao drugu flesku, cisto da eliminises taj problem? Probaj pusti mp3 ili slike neka seta malo, pa vidi da li i tada prekida

Poslednja izmena:
Jesam, vise komada. Probao i 2 HDD-a. Isti problem. Sad primetih da ispada i iz glavnog menija, izgleda da nema veze sa USB-om.
Cak sam pomislio da me daljinski zeza, da je neko dugme zaglavljeno, ali nije to.

edit: prekida i slike, prekida cak i kad samo stoji u meniju, a sad sam primetio da izbacuje i iz glavnog menija TV-a.

Poslednja izmena:
Instalirao sam novi firmware, ali je problem ostao.

Koliko je star tv, imaš garanciju? Možda usb zeza.

Imam garanciju jos 6 meseci. Ne bih rekao da zeza USB, jer sam naknadno primetio da se isto desava kad udjem u glavni meni TV-a, ili u bilo koji drugi meni. Jednostavno sam izadje iz menija i vrati se na TV program.
Ako ne nadjem neko resenje odnecu ga u prodavnicu sledece nedelje. Nego imam utisak da ce popravka potrajati, a ne ostaje mi se za to vreme bez TV-a zbog ovakvog problema.

Probaj reset... ako ne uradiš ništa onda nosi dok još imaš garanciju, mada i ja se plašim da može da potraje.

Vrh Dno