Šta je novo?

Samsung C3050 za 2600 din na 24 rate?

kriket

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
360
Jel se isplati uzeti taj telefon za 2600 din od MTS-a na 24 rate?

Naime kad sam hteo da raskinem ugovor, ponudili su mi ili 4000 din na računu ili taj telefon na bilo koju tarifu uz ugovor na 24 meseca.

Kako sam hteo samo da zadržim broj onako bezveze jer ga već dugo imam, ali ne želim da im plaćam pretplatu mislio sam da uzmem 4000 i profesionalnu tarifu (113 din pretplata mesečno) i tako bi mi oni isplaćali tu pretplatu kroz avans.

Ali me zanima da li valja ičemu taj Samsung C3050 za 2600 dinara? (24 meseca po 113 din pretplate)

Šta da uzmem 4 soma ili tog Samsunga za 2600?

4 soma :)

To sam i ja mislio. A reci mi samo zašto, jer stvarno taj tel tolko !&%nje ili šta?

Meni naravno ne treba taj telefon, nego sam mislio možda kevi da ga dam onako bezveze kao poklon. Njoj ne treba smartphone :)

Ali ako je stvarno đubre onda neću.. Jel loš i za keve? :)

E da, one je kao u radnji €90 (pazi nije ni €100 :) a na oglasima je €50 recimo. Pa sam možda mislio da se isplati za 2600 po 100 din mesečno.

Ali ako je STVARNO đubrište onda se ne isplati nikako

Poslednja izmena:
Los je i za keve... prvenstveno zbog ocajnog ekrana i kvaliteta izrade... bar da je manji...

A kakav je Nokia 5220? Razmišljam se da ga uzmem od nekog lika ali zaključan je na Telenor a čujem da ne može da se otključa...

Nema šanse da mu dam €80 za zaključan telefon a sviđa mi se...

P.S. A što se tiče ovog što si rekao za Samsung - da je bar manji - to mu je u slučaju moje keve prednost, jer njoj i trebaju malo veći tasteri i to jer je dalekovida pa ne vidi te sitne tastere i slovca na blizinu. Tako da bi joj možda to i odgovaralo.

Jedino ako je krš ako bi se kvario tipa flat kabl i slično onda se ne isplati.

Poslednja izmena:
a sto da se vezes za mts na jos 2 godine uopste?

Pa zato što mi oni plaćaju pretplatu, kapiraš? Ja sam prešao na Telenor i planirao sam da ugasim broj

Ali oni mi nude 4000 din uz bilo koju tarifu, samo da ostanem korisnik, s tim da se obavežem na 24 meseca.

E sad, kako ja ne bih ni koristio taj broj, oni bi mi kroz taj avans od 4000 skidali svakog meseca po 113 din za najjeftiniju profesionalnu tarifu i baš me briga - kartica mi stoji u fioci - svejedno - ništa ne plaćam a imam postpaid broj 064 koji sam koristio godinama i koji može da mi služi u roamnigu jer su povoljniji s cenama od Telenora. Kužiš?

Znači ništa me to ne košta, inače se ne bih obavezivao.

A kad su mi već ponudili i taj telefon, rekoh da razmislim, možda mi se isplati da ga uzmem i plaćam po 100 din 24 meseca, a u svakom trenutku mogu da uzmem 2000 din - isplatim celu pretplatu/telefon i raskinem ugovor. Znači nije nekakinta ako bi mi odgovarao fon, a ako uzmem pare ništa me ne košta, još mi ostane 1300 din za troškarenje i imam postpaid broj za dž.

Jesi 100% siguran da to nije nešto tipa "dodatak na pretplatu" ili tako nešto?

Pa koliko sam ja shvatio, nije. Oni su mi rekli da tih 4000 din služi za namirivanje računa, pa dokle potraje. Bilo bi glupo da me teraju da plaćam pretplatu, a od tog novca da mi namiruju ekstra iznos.

Mislim šta u slučaju da ja ne izlazim nikad iz okvira pretplate? Onda nikad ne bih mogao da iskoristim taj novac? Tako da realno, nemoguće je da je to. Nego oni misle da ću ja da trošim tipa oko 1000 din mesečno koliko sam do sada trošio, pa će oni da me časte 4-5 meseci, a narednih 19-20 da imam obavezu da im plaćam. U tom smislu su se zeznuli, ali u svakom slučaju ne gube ništa ni oni ni ja. Ja im ne plaćam iznos profesionalne pretplate za koju ne dobijaš ništa, a opet me zadržavaju kao korisnika sa mogućnošću da im nekad nešto i platim.

Nazad
Vrh Dno