Imam problem sa Samsungom C3050. Naime, tokom jucerasnjeg dana odjednom se pojavio problem sa memorijom u telefonu. Kada hocu da slikam ili da posaljem poruku, pise mi "Nedovoljna memorija. Obrisi neke od stavki iz memorije telefona." Otisao sam u podesavanja memorije, i pise da video klipovi zauzimaju 20548 KB sto je suludo, jer nemam, niti sam ikada imao neki video klip u memoriji telefona. Probao sam sa kompletnim brisanjem memorije telefona i opet je isto. Takodje sam vratio na fabricka podesavanja, nista se nije promenilo. Probao sam i da izvadim memorijsku karticu, opet bez rezultata. Slucaj je vrlo iritirajuc, jer u inboxu mogu da imam samo jednu poruku, pa kada mi je neko posalje, moram prvo da je obrisem pa onda da saljem novu, jer u suprotnom pisace "Memorija puna."
Bio bih vrlo zahvalan ako biste mi dali ikakav savet ili predlog, pre nego sto bih odveo telefon na servis. Inace, telefon je kupljen u mt:s-u, novembra 2009. godine.
Hvala unapred!
Bio bih vrlo zahvalan ako biste mi dali ikakav savet ili predlog, pre nego sto bih odveo telefon na servis. Inace, telefon je kupljen u mt:s-u, novembra 2009. godine.
Hvala unapred!