Šta je novo?

Samsung C i D series nepostojanja channel editora za analogne kanale, samo digitalni.

Vuk

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
720
Samsung C i D series nepostojanje channel editora za analogne kanale, samo digitalni su podrzani odnosno samo mapAirD i mapCableD.
map-CableA i map-AirA nisu podrzani od programa koji podrzavaju C i D serije.
Velika steta.

Na zalost chlpced-0.72-release\ChannelListPCEditor.exe je jedini koji loaduje listu i koji kao snima editovanu analognu listu, ali problem je sa loadovanjem snimljene liste.
Posle importovanja liste TV normalno rebootuje ali vraca staru listu automatski.

Recimo i to da je originalni fajl pre editovanja velik 23,423 bytes a da je posle editovanja 2,927 bytes.

Evo attachovao sam editovanu listu pa pogledaj.

Prilozi

• channel_list_LE32C530_1002.rar
    2.4 KB · Pregleda: 27
jesi li probao da slozis kanale u My Channel 1,2,3,4 ?

Naravno probao sam sve da ih stavim u My Channel 1 ali naravno odbija da prihvati.

Ja sam uspeo da nabudzim kanale sa programom, mislim da je SamToolBox. Nisam trenutno kuci ne mogu da proverim. Elem on moze da importuje i da eksportuje listu kanala, problem je sto analogni kanali nemaju nazive, samo frekvenciju na kojoj se nalaze. Nasao sam listu kanala sa nazivima na sajtu kablovskog operatera, kopirao tekst u excel, slozio i rucno pejstovao redom u program. Nije bash neka velika pomoc ali krace traje od rucnog slaganja kanala na tv-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno