Šta je novo?

Samsung bx2231 ili HP x23

Draganlg

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2007
Poena
305
Da li ima neko iskustva sa HP monitorima, konkretno x20, x22, x23? Dvoumim se izmedju samsunga bx2231 (18 000,00) i HP x23 (20 000,00). Zbog svih prica oko samsungovih panela i kvaliteta koji stize iz Rumunije trenutno sam vise ka tome da uzmem HP. Na netu sam nasao jako malo komentara za ove modele, a utiske korisnika iz Srbije nisam ni nasao (kazem iz Srbije zbog razlika u kvalitetu koji stize do nas i zemlje Amerike i Zapadne Evrope). Monitor mi treba za igrice, filmove i kao tv preko stand-alone kartice.

Narucio sam ga iz radnje "PC prodaja" u BG-u, malo sam bio sumnjicav posto je jeftiniji jedno 7 000 din nego na drugim mestima ali je monitor stvarno perfektan, bez losih piksela, bez probijanja pozadinskog svetla, kvalitet izrade, prikaz crne...jedino sto se nekome mozda nece svideti sto nema anti-glossy display vec sjajni.

7 hiljada jeftiniji nego u drugim prodavnicama, druze meni to i dalje zvuci sumnjivo...
da ti nisu dali koriscen? rade to cesto

ja sam pre skoro 2 meseca uzeo samsung P2350, gledam dosta hd filmova igram i igrice, sto se tice slike i rada monitora nemam nikakvih zamerki, cak naprotiv odlican je primerak, 20 hiljada bio...

edit:

koliko ja znam razlike izmedju led i tft lcd monitora je u tome sto led koristi led diode kao pozadinsko osvetljenje, tft lcd monitori koriste fluorescentne lampe
takodje uz pomoc toga nema "probijanja" svetlosti po ivicama

i jos jedna stvar je da koriste malo manje el energije...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno