Šta je novo?

Samsung a8 2018ds ili p20 lite

Nokia 7 plus ,deluje kao lep izbor,a ista je cena,ali sacekaj nekoga ko je koristio ,neki od ovih telefona.Neznam koju tarifu koristis ako je neka vislja i nokia 8 moze doci u izbor ,meni je uz omorika 1 ,kostala 27k.Sad gledah cene mislim da je a8 preskup za ono sto nudi,u odnosu na ostale modele.

Poslednja izmena:
Nokia 7 Plus.

Pazi, onda u mtsu mozes da uzmes taj samsung a8 za 1 dinar i dobijas samsung tablet, sto je skroz ok ponuda...u tom istom paketu je redmi note 5 11k dinara i ne dobijas tablet... :)

Pazi, onda u mtsu mozes da uzmes taj samsung a8 za 1 dinar i dobijas samsung tablet, sto je skroz ok ponuda...u tom istom paketu je redmi note 5 11k dinara i ne dobijas tablet... :)

Nikako nije dobra ponuda ,a8 u njegovoj tarifi je skoro 40k,a nokia 7 plus 28k,ili nokia 8 39k.Ili redmi note 5 kao sto rekose gore za 13k u ww.

Poslednja izmena:
Pa onda uzmi Nokiu 7 ili A8 a tablet prodaj. A8 ima bolju bateriju od 7 Plus. Moras da razmislis da li ti se isplati dati 400e kad A8 vec ima za <300e a i Nokia ce uskoro.
odvoji od boxa. isplati se baš, ispadne te mi a1 21600(900x24), a dobiješ garanciju i ne plaćaš ništa odmah.
Nije 24 vec prakticno 20. Jos ako kupon (4000) vazi i za te od 1din onda A1 izadje 14k.

Poslednja izmena:
A8 nema bolju bateriju od N7 Plus.

Isto koliko je i P10 bolji od Mi A2, toliko je i baterija bolja na A8 od N7 Plus :)

Nesto si se izgubio u toj temi doduse..

Poslednja izmena:
To mora da znaci da ima bolju autonomiju od N7 Plus koji ima 800mAh vecu bateriju, iako kod Samsunga postoji AOD koji smanjuje autonomiju, ako se koristi.

Zanimljivo :)

Marketing radi svoje :)

Da sumiramo i ovde:

A8 ima losiji softver, losiju podrsku, losiji dizajn, losiju bareriju od N7 Plus, losiji chipset takodje. Samsung logo na kutiji se u ovom slucaju placa preko 100e, oko 30% vrednosti telefona :)

Poslednja izmena:
Ako je tako - svaka cast. Ja ne znam da li postoji 5-6 telefona koji imaju bolju bateriju od J7 ali eto, ako ima i ako je 7 Plus 1 od tih, moja greska. Ali cisto sumnjam, gledao sam i ja klipove gde S9+ ima istu ili bolju bateriju od P20 Pro ali to nema nigde.

Sto se tice ovog^^ zaludjenika za stock OS i podrsku, samo da mu javim da je A8 skoro 50e jeftiniji od Nokie.

Poslednja izmena:
Covek uzima preko boxa ,nokia 7 je 28k ,a a8 40 k ,uz a8 dobijas tablet pa cena ispada ista.mada su oba preskupa za tarifu od 2k ,najbolja solucija je xiamo preko ww ,ali ako ne moze ,moras izabrati ,od ovih gore pomenutih modela,jer sve ono sto je bolje od ovih ,je papreno skupo u mts u.

Samo da javim da uzeh Nokiu 7 plus. Nije mi se cimalo oko prodaje tableta, a i definitivno je veci ekran odradio svoje, kao i 64gb naspram 32gb kod A8.
Trenutno je Omorika 1 1800 kada se uzima tel.

Inace sam dobio i Beko vaucer od 3000 din. za online kupovinu na bekopopusti.rs sajtu.

Da sam bio pri kesu def. ne bih uzimao preko paketa.

Samo da javim da uzeh Nokiu 7 plus. Nije mi se cimalo oko prodaje tableta, a i definitivno je veci ekran odradio svoje, kao i 64gb naspram 32gb kod A8.
Trenutno je Omorika 1 1800 kada se uzima tel.

Inace sam dobio i Beko vaucer od 3000 din. za online kupovinu na bekopopusti.rs sajtu.

Da sam bio pri kesu def. ne bih uzimao preko paketa.
Javi utiske kroz par dana, nek te lepo sluzi ;)

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno