Šta je novo?

Samsung A33 5G maska

• Začetnik teme Deleted member 37912
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 37912

Guest
Pozdrav, ipak sam izboksovao ovaj telefon.

Za sad sam zadovoljan, ali imam dilemu gde naći dobru masku.

Volim svedene (nenabudžene) maske od mekog silikona koje pružaju dobar hvat (grip), mada vidim da su sad popularne i neke maske od hibridnih materijala (?) o kojima ne znam ništa.
Dakle, ne volim one svemirske budžave mske od gume i polikarbonata, maske na preklop, maske sa prstenom i gurtnom i sl...

Elem, video sam da se na forumu često preporučuju i orginalne Samsung silikonske maske (doduše za model A52), ali stvarno nisam našao gde tih maski ima u prodaji (na samsung.rs sajtu nema).

Znam da moj upit izgleda pomalo gotovanski, ali imam malu bebu i praktično sam vezan i vremenski i prostorno za relaciju posao kuća, i stvarno nemam ni vremena ni želje da bauljam po nekim tržnim centrima i uživo isprobavam maske za telefon i potencionalno rizikujem da zakačim i maloj prenesen neku boleštinu.

Zato mi je sigurnije da ovde pitam za savet, pa poručim online, makar ne bio 100% zadovoljan.

P.S. dodatno pitanje da li čemu vredi ono 5D kaljeno staklo, jer bi i to kupio, ako ima smisla.

Hvala

Svakako preporuka za original Samsung maske., skuplje su ali vrede. Ako ih negde ima to je na Samsung sajtu i sajtovima Samsung distributera.

Svakako preporuka za original Samsung maske., skuplje su ali vrede. Ako ih negde ima to je na Samsung sajtu i sajtovima Samsung distributera.
Pre postovanja sam bio na samsung sajtu i tih maski nije bilo ni na sajtu ni kod distributera, ali izgleda nisam dobro gledao jer sad nađoh onu najobičniju soft silicone slim za 999din (doduše providnu, ali šta sad).

Maska rešena, još samo savet da li kupovati dodatno zaštitno staklo ili ne?

Hvala

Svakako kupi, tih stakla imaš u bilo kojoj radnji koja prodaje maske. Možeš da naručiš i online ali onda ti sam moraš da lepiš.
Pošto A33 ima ravan ekran, pogledaj Nilkin stakla, njih možeš da naručiš online i da ti stigne na kućnu adresu ako nemaš vremen da ideš do radnje da ti oni lepe staklo.

Spigen je njesra? Kvalitet maske bolji nego kod Samsunga koji je znao da se oguli.

Vrh Dno