Šta je novo?

Samsung a20e nece da mi upali

bomanik37

Poznat
Učlanjen(a)
13.01.2022
Poena
30
Pozz svima danas sam normalno koristio moj samsung a20e otisao na bazen koristio ga normalno suvih ruku i ostavio ga u suvu torbu i u hlad sa mozda 15% baterije dosao sam kuci i telefon nece da mi upali i kad se poveze na punjac isto crna slika kao da se ni ne puni pa mi je potrebna vasa pomoc hvala unapred svima

Ako se nije pokvasio onda probaj da ga povežeš na laptop ili računar i da držiš Volume Down i Power dugmad. Trebalo bi da vidiš neki ekran gde imaš opcije da pokreneš brisanja telefona, cache-a itd. Moguće da je neki firmware ili software brick pod uslovom naravno da nije neki hardware problem, ali videćeš ovom metodom gore ako ti prođe. Nakon toga, probaj za početak neki clean cache-a, a ako to ne pomogne vrati se na prethodnu metodu paljenja pa factory reset. Nadam se da imaš backup podataka :).

Ako se nije pokvasio onda probaj da ga povežeš na laptop ili računar i da držiš Volume Down i Power dugmad. Trebalo bi da vidiš neki ekran gde imaš opcije da pokreneš brisanja telefona, cache-a itd. Moguće da je neki firmware ili software brick pod uslovom naravno da nije neki hardware problem, ali videćeš ovom metodom gore ako ti prođe. Nakon toga, probaj za početak neki clean cache-a, a ako to ne pomogne vrati se na prethodnu metodu paljenja pa factory reset. Nadam se da imaš backup podataka :).
Pozzz hvala ti na predlogu ali opet se nista ne desava verovatno je baterija ili ovaj dzek za punjenje otisao pa cu odneti u servis za koji dan hvala opet na pomoci

Bzvz :(. Javi ishod i samo ProMobi ako nosiš u servis.

Imao sam ISTI problem na Samsung telefonu.
Na sreću, LAKO se rešava.
Moja preporuka ti je da Samsung A20e ISKLJUČIVO odneseš u ovlašćeni Samsung servis.
Pretpostavljam da znaš gde se nalazi.
U jednom TC počinje sa U...

Verovatno zamenom nekog dela cim mora u servis.

U servisu su rekli da je navodno mokar i da je cela ploca otisla...

Lepo rekao Branco, lako se rešava... Only 3 easy payments.

Vrh Dno