Šta je novo?

Mobilni telefon Samsung A13 6Gb ili? oko 200€

Koji mobilni telefon kupiti

pm.me

Cenjen
Učlanjen(a)
21.01.2021
Poena
145
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco x3 nfc
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da li Samsung A13 GSM Arena sa 6Gb vredi kupiti za oko 200€ koliki je i budzet? Ili predlazete nesto ne mnogo glomazno jer ce koristiti starija zenska osoba. Citao sam teme nisam nasao nesto sta bi bilo presudno u izboru i zato pojrecem novu temu.

OK cena ako ti je glavni parametar 6GB ram-a.
Kroz tvoje pisanje / pitanje se to nameće kao glavni parametar za kupovinu.

Taj Samsung sa 6GB, pretpostavljam RAM-a , verovatno preko oglasa kupuješ?

Putem radnje tj.poznanika koji ima radnju sa 2 godine garancije uslov je da bude nov to sam predvideo u inicijalnom zahtevu jer je to uslov vlasnice i budzet je oko 200€ +/- 10,15€. @Poolmaker rekao sam joj da pogleda realme negde da vidi kako joj stoji, a ovaj A13 je videla u yettelu ali oni imaju 4gb verziju svakako mislim da je za android sada 6gb min. Nije zahtevna korisnica ali recimo da ima ok kameru ali svakako ce joj biti ogroman napredak u odnosu na redmi 5 ili 6 koji ima.

Izbor pao na Samsung A13 6Gb verziju jer joj najbolje lezi u ruci i najjednostavniji je za prelazak za nju. Hvala svima na sugestijama.

Ja sam za slične novce ocu uzeo A22, koliko sam gledao daleko je bolji procesor nego u A13.

Ajde da uletim u ovu temu, da ne otvaram drugu.
Potreban je sto jeftiniji telefon, koji ce da sluzi bukvalno samo za pozive i poruke. Uzima se preko Amazona i radice na MINT mrezi u SAD. Izbor je pao na obican A13 LTE. E sad, na MINT stranici pise sledece: Check your phone compatibility below to make sure it's 5G • 4G LTE and VoLTE friendly.
Ok, nije 5G, ali mi nije bas jasno ovo za LTE, posto kod ovog modela pise LTE-A. Da li je to isto, ili je neka druga tehnologija u pitanju? I kako mogu da znam da li podrzava VoLTE posto ne mogu nikako da pronadjem tu informaciju za obican LTE model?
Nije mi bas jasno kako to sve u SAD funkcionise. Te ne podrzava ovu mrezu, ne nije dobro pokriveno...

Ja uzeo po jedan M23 ocu i majici, ali u medjuvremenu brat kupio novi, pa dao njegov mi10 majci. Otac zadovoljan sa M23, dual sim, 120hz ekran, dobra kamera i brutalna baterija. Stavio na oglas drugi M23, ali nepoznat je ljudima jer ga nema jos uvek zvanicno kod nas. Svi jure A13, A22, A50... 😂

Nazad
Vrh Dno