Šta je novo?

Samsung 997DF problem

• Začetnik teme Začetnik teme KorheC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KorheC

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
301
Kupio sam Samsung 997DF. Problem mi je da na rezoluciji 1280x mi se pojavljuju linije. Najvise se vidi kada su tame boje. Sta mogu da uradim ? Jako me nervira!!! Sa onin MORIE mogu da poboljsam ali ne vredi puno, a na manjoj rezoluciji je veliko sve. Pre ovog monitora sam imao 957p, tamo je isto bil ali mnogo manje se videlo ! PLz help me !!

Ajde plz neko da baci mislenje... pls

Pa od podesavanja na monitoru mozes jedino da podesis moire ako ti se pojavljuju linije na recimo nijansama sive boje. pokusaj da skines Nokia monitor test pa sa njime malo bolje da podesis. Ako ne pomogne i linije ostanu bas upecatljive probaj da zamenis monitor ako je u garanciji i ako su voljni da ti zbog toga menjaju.

Nasao sam 2 nokia monitor testa. Ni jedan nece da pokrene, neki error u vezi 16bit DOS systema (ali pise kod downloada da moze na svakim wondosom da ide)... Jos neki savet eventualno ?

Mozda si vec probao ali da ti ipak pomenem... jesi li probao degauss?
Ako nista od toga ne pomaze a te linije su bas toliko strasne nista drugo ne mozes da uradis osim da ga nosis na reklamaciju.

Samo da znas da je to sasvim normalno na monitorima koji se kupuju danas tako da je sasvim moguce da ti nece priznati reklamaciju osim ako nije bas unakazena slika.

hmm. thx. da, probao sam deaguss etc etc

Izvini, u koliko herza je rezolucija?

E...da... mogao bi i da proveris napon. Na mom starom Samsungu se desavalo da se slika malo syebe kada je slabiji.

Inace mislim da 997 moze bez problema da istera 1280x1024@85Hz, ako je tako onda to ne bi trebalo da je problem.

Pre mesec dana sam uzeo isto 997DF i te linije su se dosta primecivale miore nije pomagao na moju srecu to nije bio jedini problem monitor je bio mutan po coskovima pa su mi priznali garanciju i zamenio sam ga za LG T910BU koji ima dosta manje problema sa tim linijama vide se samo malo po desnoj ivici ali je skoro neprimetno.
Ako se bas vide i moj savet je pokusaj da reklamiras.

E to je to sax-ue. BAs kako kazes i mutno je malo... Promenicu monitor. misljenje: kako moze no1 Sasmung da izdaje tako monitore ? totlano je glupost

No1??? 😀 LOL!!! 😀

Razmisli koliko si ga platio i kasce ti se samo! 😉

KorheC je napisao(la):
E to je to sax-ue. BAs kako kazes i mutno je malo... Promenicu monitor. misljenje: kako moze no1 Sasmung da izdaje tako monitore ? totlano je glupost

Da nisi dobio primerak koji sam ja vratio
😀

Nazad
Vrh Dno