Šta je novo?

Samsung 971p i Magic Tune pitanje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

EMRAX

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2006
Poena
319
Dakle ovako,pre neki dan sam kupio 971p zahvaljujuci testu objavljenom na Benchu,nisam ni znao da taj model postoji!Medjutim Magic Tune sofver koji sam dobio uz monitor nosi oznaku 3.6,na moje veliko razocarenje!A zasto? Posle instalacije istog ,komp mi se pri restartu zapuca,tacnije ,ne dodje ni do ucitavanja Windowsa,pojavi mi se plavi ekran i momentalno nestane,tako da ne mogu ni da vidim kakvu mi gresku prijavljuje!U SAFE mod se takodje ne moze uci!NIsam imao izbora nego "FORMAT : C " ! PITANJE ZA MAXA KOJI JE URADIO TEST DOTICNOG MONITORA ,gde moze uopste da se nadje Magic Tune verzija 4.5?Na samsungovom sajtu ima samo ver. 4.0

edit: na doticnom testu je receno da ce za krajnje korisnike biti obezbedjena verzija MT 4.5,a ja dobio 3.6 ???:wall: :crash:

Poslednja izmena:
Mislim da taj koji ima na pratecem cd-u i onaj sa sajta nisu isti...Ja sam skinuo taj sa njihovog sajta (ime fajla je AutoRotation3.6_XP_1009) - to su oba i tune i rotation zajedno, koji je kako su naveli za 971p i sve radi bez ikakvih problema tj nema nikakvih zakucavanja, plavih ekrana i sl). Jedino me je posle instalacije zezao nesto software za bluetooth, al` sam ga samo uninstallirao pa opet insatlirao i sad sve sljaka u skladu i harmoniji :D

I ja sam dobio verziju 3.6 koja je na testu radila bez problema. I dobio sam zvaničnu informaciju da će izaći verzija 4.5 koja bi trebalo da zameni 3.6. Kad izađe, moći ćeš besplatno na sajtu da skineš program, to nije problem. Ostaje pitanje da li ti 3.6 na čistoj mašini radi korektno, jer ako radi, nema razloga da se sekiraš... Nisam čuo da je nekome MagicTune baš syebao sistem da ne može da se podigne, ali verujem da ti se to desilo. Ja zaista nikad nisam imao problema sa MT 3.6 (4.0 ne vredi da skidaš jer ti neće raditi sa 971P), a uvek su instalirani na sveže sisteme. Ajde kad si sad uradio instalaciju novog windows-a, napravi ghost i sačuvaj ga, pa instaliraj MT3.6 opet (stavi poslednje oficijelne drajvere za grafičku). Ako ti opet pravi probleme, kontaktiraću Erc da im kažem da imaš problema, kako bi ti što pre pomogli...!
pozdrav

Poslednja izmena:
Evo stavio sam novi WIN,skinuo sam MT 3.6 sa Samsungovog sajta i sada sve radi kako treba! Verzija koja se dobija na CD-u pravi problem,verovatno je nesto starija ver. MT 3.6 a mozda ima veza sa odredjenim grafickim karticama ,nisam probao da je stavim ponovo jer nemam zivaca da sve radim ispocetka...By the way,monitor je stvarno fantastican! Hvala PUNO!!!

Poslednja izmena:
Drago mi je da si sve sredio!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno