Šta je novo?

Samsung 961BW?

warrior78

Slavan
Učlanjen(a)
21.03.2005
Poena
319
Komentari, preporuke, iskustva, sve sto moze da olaksa odlucivanje za ili protiv ovog modela?

Znaci niko nista ne zna o ovom monitoru?! Dobro, idem ja da kupim pa ako sam se zaj*** cu da vam napisem, ako jos nekog interesuje. :)

Monitor izgleda odlično, kupuj i ne razmišljaj. Ne može da bude loš. Sipaj i vozi :D

Hvala @kloshar. Bar neko da uputi rec ohrabrenja :)

Komentari, preporuke, iskustva, sve sto moze da olaksa odlucivanje za ili protiv ovog modela?

Bolje idi na 961BF, mnogo je nizak taj wide...
Pretpostavljam da ni taj wide nema dugmice za funkcije za podesavanje slike na sebi, vec mora preko magic tune, magic rotate i ostalih aplikacija...

Kada ga budes kupio, javi da li rade te magic funkcije, jer je jedan lik sa ovog foruma imao problema sa njima, nisu mu radile i zabagovale bi mu komp, svaki put kada bi se bakcao sa njima.
Najbolje je da pitas u prodavnici da ti oni njega lepo ukljuce pa da ih pitas oko eventualnih problema oko tih funkcija...

Poslednja izmena:
Vazi, napisacu sve sto vas zanima. Uzeo bih ja obican, ali devojka hoce wide, a posto ona finansira nema mi izbora. Znam da je nizak, i da je bolje uzeti 22'' sto se toga tice, ali su me smorile price o razlicitim tipovima panela, mrtvim pikselima i tako dalje. Necu da kupim macku u dzaku, i da molim boga da mi zapadne dobar primerak. Cini mi se da 19-ice jos uvek imaju kvalitetnije panele od 22-ojki. Zato je pao izbor na 961bw. Spada u skuplje modela, pa pomislih da je manje verovatno da dobijem neki budjav primerak. Toliko za sada

@zdravko, sve magic funkcije rade bez problema. Monitor sam kupio pre par dana. Nista ne baguje, instalira se sasvim normalno bez ikakvih problema. Svi koji su zainteresovani mogu da me pitaju u vezi ovog monitora, nesto me mrzi da pisem detaljan opis sada. Kada se izigram mozda i napisem :)

@zdravko, sve magic funkcije rade bez problema. Monitor sam kupio pre par dana. Nista ne baguje, instalira se sasvim normalno bez ikakvih problema. Svi koji su zainteresovani mogu da me pitaju u vezi ovog monitora, nesto me mrzi da pisem detaljan opis sada. Kada se izigram mozda i napisem :)

Hvala... To mi znaci da te funkcije rade kako treba...
Mada sam ja malo pomesao modele, ja cu se verovatno odluciti za stariji model 960BF. On kosta oko 250 evra (bela boja), dok je ovaj tvoj 961BF koliko mogu da vidim oko 320 evra, sto nije mala razlika...
Cuo sam da je 960BF crni par desetina evra skuplji od bele varijante, a meni belo ne smeta :).
Koliko si ti platio ovaj tvoj 961BF i koje je boje.... ?

Poslednja izmena:
Po meni je bez veze kupovati 19"wide kad za te i manje pare mozes naci dobar 22" monitor ,npr. acer x223w

@Zdravko platio sam ga malo manje od tvoje predpostavke, jer sam imao popust u Eurolinku zahvaljujuci clanstvu na forumu. Mozes da pogledas na njihovom sajtu koliko je tacno, ili ako hoces na pm, ne znam dal smem bas ovde da reklamiram firme. :) Moj je crn, kao i 961bf (4:3 verzija), i nisam cuo ni video da postoje uopste u drugoj boji. 960bf isto izgleda, cak koliko sam video sada je na nekoj akciji. Isto tako nikada nisam video 960bf u crnoj boji, ako ga nadjes svaka ti cast. A da, nisam ti rekao, moj ima sve dugmice za ulazak u menu tako da ti MagicTune u principu i ne treba. Ne znam da li je tako i kod 960bf

@chakija mozda si i u pravu, ali sam se ja rukovodio drugacijim razmisljanjem. Nije mi trebao toliko veliki monitor, ne gledam filmove preko njega. Plus treba jaka graficka da izgura to. Plus, nisam hteo da rizikujem sa jeftinim 22'' modelima da dobijem mrtve piksele pa da se nerviram naredne 2-3 godine. Znaci, hteo sam kvalitetan monitor, a kvalitet se mora platiti. Neko vise ceni velicinu, sto naravno ima svoje prednosti, meni je ovo ok i ne mislim da sam pogresio.

@Zdravko platio sam ga malo manje od tvoje predpostavke, jer sam imao popust u Eurolinku zahvaljujuci clanstvu na forumu. Mozes da pogledas na njihovom sajtu koliko je tacno, ili ako hoces na pm, ne znam dal smem bas ovde da reklamiram firme. :) Moj je crn, kao i 961bf (4:3 verzija), i nisam cuo ni video da postoje uopste u drugoj boji. 960bf isto izgleda, cak koliko sam video sada je na nekoj akciji. Isto tako nikada nisam video 960bf u crnoj boji, ako ga nadjes svaka ti cast. A da, nisam ti rekao, moj ima sve dugmice za ulazak u menu tako da ti MagicTune u principu i ne treba. Ne znam da li je tako i kod 960bf

E bedak onda. Koliko sam ja informisan 960BF nema tastere za menije, vec samo power on/off, pa se podesavanje slike radi preko onig magicnih aplikacija...
Ali ako rade te aplikacije, onda verovatno necu imati problema ni sa njima na 960BF, kada ga konacno budem kupio...

Poslednja izmena:
@zdravko nemas razloga za brigu, sve radi odlicno. Ne znam zasto je covek imao problema sa MagicTune funkcijama, verovatno mu je il monitor ili komp neispravan. Meni je monitor prikacen preko DVI izlaza, mozda MagicTune-u ne prija analogni izlaz, ko zna sta sve moze biti...

@zdravko nemas razloga za brigu, sve radi odlicno. Ne znam zasto je covek imao problema sa MagicTune funkcijama, verovatno mu je il monitor ili komp neispravan. Meni je monitor prikacen preko DVI izlaza, mozda MagicTune-u ne prija analogni izlaz, ko zna sta sve moze biti...

Ok, hvala puno...
Kad budem konacno kupio 960BF, javicu utiske...
:wave:.

Nazad
Vrh Dno