Komentari, preporuke, iskustva, sve sto moze da olaksa odlucivanje za ili protiv ovog modela?
@zdravko, sve magic funkcije rade bez problema. Monitor sam kupio pre par dana. Nista ne baguje, instalira se sasvim normalno bez ikakvih problema. Svi koji su zainteresovani mogu da me pitaju u vezi ovog monitora, nesto me mrzi da pisem detaljan opis sada. Kada se izigram mozda i napisem![]()
@Zdravko platio sam ga malo manje od tvoje predpostavke, jer sam imao popust u Eurolinku zahvaljujuci clanstvu na forumu. Mozes da pogledas na njihovom sajtu koliko je tacno, ili ako hoces na pm, ne znam dal smem bas ovde da reklamiram firme.Moj je crn, kao i 961bf (4:3 verzija), i nisam cuo ni video da postoje uopste u drugoj boji. 960bf isto izgleda, cak koliko sam video sada je na nekoj akciji. Isto tako nikada nisam video 960bf u crnoj boji, ako ga nadjes svaka ti cast. A da, nisam ti rekao, moj ima sve dugmice za ulazak u menu tako da ti MagicTune u principu i ne treba. Ne znam da li je tako i kod 960bf
@zdravko nemas razloga za brigu, sve radi odlicno. Ne znam zasto je covek imao problema sa MagicTune funkcijama, verovatno mu je il monitor ili komp neispravan. Meni je monitor prikacen preko DVI izlaza, mozda MagicTune-u ne prija analogni izlaz, ko zna sta sve moze biti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari