Šta je novo?

Samsung 943B

bythemoon

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2009
Poena
301
samsung943B_pspc.jpg
samsung943B_rpspc.jpg

Trazio sam neke informacije o ovom modelu ali nisam uspeo da pronadjem nista konkretno. Prvenstveno sam hteo Samsung 961BF ili 971P, ali posto ne postoje u ponudi prinudjen sam da idem na drugu varijantu. Znaci, bitno mi je da monitor bude 19" non-wide i da ima odlicnu sliku.
E sad, da li ovaj monitor u stvari 943N sa dodatim DVI ili ima nekih drugih poboljsanja?
Da li panel pravi samo Samsung ili AU/Chai Mei? (s obzirom da je monitor novije generacije).
Monitor kosta 200 EUR i jedan je od najskupljih 19" sa TN panelom, cak skuplji od T190...(T serija navodno ima odlicne panele), pa me to malo buni zasto je toliko skup ako je B serija navodno losija od T.
Igram igre a interesuje me i graficki dizajn, pa ukoliko imate i neku drugu preporuku dobrodosla je. Cena nije toliko bitna. Hvala

S obzirom da te zanim i graficki dizajn, ja bih ti preporucio 'Samsung SM971P', odlican monitor za g. dizajn i propremu za stampu. Ne pokazuje se bas najsjajnije u igrama recimo, ali je to jako zanemarljivo, nece ti smetati uopste. Mada ne znam zasto, kao neko koga zanima graficki dizajn, bezis od wide monitora, ta velika radna povrsina ume da bude jako korisna ;)

SM971P
34798.jpg

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru, ali taj monitor nema nigde da se kupi kao sto sam i rekao u OP :(
Ako se neko razume u Samsung serije i kvalitete panela istih, konkretno za 943B model bilo bi dobro da kaze neke utiske ili info. Nisam do sada imao iskustva sa Samsung LCD monitorima pa je svaka pomoc dobrodosla.

Nisam obratio paznju da si ih trazio, pa sam ga zato pomenuo :) Inace sa njim samo imam iskustva pa mogu da pricam, za ostale i taj koji si pomenuo ne znam. A jos mi nisi odgovorio na pitanje zasto bezis od wide-a?

Ne svidjaju mi se wide, a i vidim samo na jedno oko pa bih morao mnogo da okrecem glavu levo desno :). 19 ce mi biti taman posle prelaska sa CRT 17.

To bi onda svakako moglo da zamara. Prelazak sa tog CRT-a ce ti bilo kako prijati. Sta znam, jesi probao da das oglas za 971p?

Nazad
Vrh Dno