Šta je novo?

Samsung 940N

vlada.j011

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
170
Imam ovaj monitor stari. Ispravan je pa ako mozete predloge sta da radim sa njim. Da li ima sanse da njega nekako povezem. Da na njemu bude Desktop dok igram igrice na ovom mom ili gledam filmove. Ako ne da vidim sta da radim sa njim.

http://i.imgur.com/mWBVt.jpg

Ako ne moze da ga prodam za neku sicu koliko mogu da dobijem za njega.

ima eyefinity graficku,moze 3 opusteno. Ubaci kabl,namesti u catalystu i to je to

Ali koji kabl nemam takav kabl. Na monitoru je Analogni onaj plavi.
A graficka ima mali adapter na koji dolazi DVI.
Graficka ima 6 istih izlaza malih i ja sam dobio samo 2 kabla(adaptera) ja mislim na koja dolazi DVI i 1 adapter mislim za HDMI. Kada bi pravio Eyefinity morao bi jos jedan da dokupim.
Kako se zove taj adapter koji mi je potreban za Analogni monitor?

Ja sam mislio na ovaj - DVI to D-SUB
CO-DViDSUB.jpg

Kako ce da ti izgleda taj eyefinity sa tim monitorom? :D Ja sam prosle godine prodao moja dva stara monitora 720n i 920n za 50e i 60e. Oba su bila bez garancije,ali savrseno ocuvani.

Ako ces da ga povezes sa grafom, treba ti DVI to VGA. Ja sam dobio jedan takav kabl uz p2270. Ako nemas, kupi,ima svuda, a cenu ne znam

Ma kakav Eyefinity sa ovim. Za Eyefinity cuvam Samsung P2450H pa za sledecu grafiku.
Na Eyefinity da bi ja igrao kako treba ne mogu bez 2 grafike nikako. Bilo koja da je.
Hvala, trazicu onda neki od ta dva. Mislim da sam video negde.

mozes da igras sa tom grafikom i na 3 monitora,i da ti solidno radi. Ima par izuzetaka(igrica),ali radice sasvim solidno.

Samo sam kratak za 50.000. Za 2x P2450H. Zao mi sto nemam pare da kupim bar jos jedan i da nemam Eyefinity da ga drzim u kutiji kada ovaj rikne.

Sta mislite koliko bi mogao da dobijem para za ovaj monitor. Nije mi hitno nimalo ali mi stoji dzabe skuplja prasinu a nekome bi mozda koristio.
Video sam neko trazi 5000 za 720N. Ja bi za toliko dao ovaj moj. Nemam predstavu kolike su cene.

Jel imas garanciju? A mrtve piksele?
Trazi 60, ali ispod 50 ne bi trebalo da ides.

Nemam ni garanciju ni mrtve pixele. Ja nikada uzivo nisam video kjako izgleda mrtav pixel srecom.
Trazio bi 50 posto nemam garanciju i naravno da ljudi probaju sve vide kakva je slika i dal im odgovara. Nije mi hitno ali opet znaci neki dinar taman da ne brinem za memoriju.
Video sam na jednom mestu 5500 ista kao moja sve broj isto sve. Na drugim je 7.000-8.000.

Nazad
Vrh Dno