Šta je novo?

Samsung 940N problem rezolucija

DuleFman

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2007
Poena
319
Ljudi pomozite ... u subotu mi dolazi covek kod koga sam sve uzeo pa sta da mu kazem sta ne valja ... posto sigurno da ne treba tako ... znaci konfa iz potpisa i ovaj monitor ... Native (ako se tako kaze ) rezolucija je 1280x1024 e sada kada ja stavim tu rez tj kada sam prvi put upalio komp i monitor ... po desnoj ivici mi se odsece jedno 2cm po visini ... i tu ostaje crno ... dok je slika na preostalom delu monitora ... dok je 1280x960 u full-u tj ceo monitor normalno ... da li je ovo problem ... cim su stavili native znaci da bi trebalo tako i da radi ... normalno ... znaci sta je u pitanju i na sta da se zalim konkretno ... ili cisto da objasnim kao vama pa da on vidi ... mada me interesuje sta je a ne samo da ja njemu kazem problem

Pa jesi li probao da podesiš sliku u meniju?
Ili, možda glupo, AUTO setting na monitoru?

xmm ... isao sam po meniju ... ali tamo pise koja je rez nema ti da namestis ... a auto setting nisam primetio kao opciju bilo gde u meniju

Ma imaš na monitoru dugme na kojem piše AUTO, drugo s desna na levo kada ideš... Samo njega stisneš i automatski ti se slika monitora podešava prema rezoluciji koju si odabrao.

Markoni ... bravo ... i hvala ... namestio sam u settings i posle auto i evo ceo monitor rez 128ox1o24 ... inace ... ranije mi je stalno izbacivao sam kada udjem u igricu ili 3dmark npr. auto adjustment ... i onda ga on namesti ... a sada sam morao ja da stisnem i evo .. radi super ... hvala ... sada cu da probam u nekoj igrici

Nazad
Vrh Dno