Šta je novo?

Samsung 932BF vencanje

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Da li neko u ovom svecanom trenutku ima da izjavi nesto povodom vencanja Milosa i Samsunga 932BF? Neka kaze to utorka popodne ili neka cuti zuavek.

HAhha, jel mogu da budem kum, da dodjem da jedem sarme :d

Mozes ako doneses ves masinu.

Zaboravih da navedem da u braku ocekujem puno igrica, mnogo sati provedenih u desktop aplikacijama, tv i pokoji film.

edit: jao meni zamalo ovu babu koja ni dvi na selu nema da uzmem za zenu... gde li su mi oci bile... *** kad biram zenu po katalozima... izgleda da cu 931 morati da zenim... jeste ruzna ali dvi je dvi... jos na selu.

Poslednja izmena:
Znači 932BF nema DVI, a ja se baš nadao da je isti ko 931 samo jeftiniji.

Sta ti je kad resis da se zenis mlad, dok si joste glup...

U silnim pripremama za prvu bracnu noc... mnogo sam toga prevideo...

No sve u svemu, moja buduca zanica 932BF ipak ima DVI...

Imam navedeni monitor nedelju dana i super je.Jedino sto se uz njega dobija vrlo mala dokumentacija o koriscenju i karakteristikama.Podatak da se dobija uz njega cak i "magicna krpa" za brisanje u mom slucaju nije tacna(verovatno je neko digao usput).

@jorgovan
Kako se pokazala "mlada" ?
@Gica_Dragan
Ma za miraz ce mo lako.........

Mlada je mnogo lenja, samo sedi na mom stolu i sepuri se. Vitka, crnka, sexy.

Miraz u obliku mikrofiber krpice sam dobio, magic tune mi radi (cujem da pojedinima ne radi).

Na dviu je zakacen i auto podesavanja ne rade, no kako razumeh, to je i normalno valjda kada se druzite preko dvi.

Posto sam u lomu posla (znate vec kako je to posle svadbe) nisam jos stigao ni da podesim monitor. trenutno podesavanje mi se ne svidja za desktom aplikacije, dok igre i fotke izgledaju extra... a i sto je najbitnije sad napokon mogu pravilno da sedim, a to je i bio najbitniji razlog vencanja.

edit: inace dok smo se sklopili... bila je muka i nevolja... naime postolje se bukvalno iz sve snage mora pritisnuti

Poslednja izmena:
E sad jer ima neko savete za srecan i dug brak?

Pre svega zelim da se malo podesimo. da li postoje mozda odredjene referentne slike na kojima treba podesavati boje, kontras, osvetljenje? Neki savet iz prakse?

I mene ovo zanima, ne bi bilo lose napisati, mozda cak i neki tutorijal, za FAQ sobu...

I mene ovo zanima, ne bi bilo lose napisati, mozda cak i neki tutorijal, za FAQ sobu...

Tutorial bi svakako koristio sirokim narodnim masama... A na benchu svakako ima strucnjaka koji su kroz proces stelovanja prosli stotinu puta...

namesti onako kako se tebi cini da je najbolje...

svako ima svoj ukus i o tome ne vredi rasparvljati,neko voli ovako,neko onako...

Procackaj zenu malo i videcesh da je ista ko sve ostale,shto znaci da nema puno opcija i podesi je prema svojim potrebama,nemoj da ona vodi glavnu rec:D

Manje troši baterije jer mu dolazi čistiji i jači signal. CRT u mnogim slučajevima možemo čuti kako zuji i samim tim pravi smetnje u svojoj neposrednoj blizini pa miš mora veće pojačanje signala da radi i učestalije da šalje isti ka bazi...

e u ponedeljak sam kupio 932BF sve povezao, instalirao i sve radi super
samo kad ugasim komp pojavi mi se ona ikonica analog/dvi a monitor je prikljuchen preko
dvi-a, sad je moje pitanje ima li ovaj monitor neki stand by rezhim ili moram da gasim monitor
uvek kad gasim komp?

Meni to pise par sec kad se ugasi komp a onda monitor ode u stand-by i pocne da trepka dugme.

kakvo je poz osvetljenje na tom 932bf ???
jel probija ?

Vrh Dno