Šta je novo?

Samsung 931C vs 931BF

Upravo dolazim iz "Gigatrona". Nisam hteo da ostavljam za sutra (pogotovo zbog fizickog ostecenja) da ne pomisle da sam ja nesto mutio, pa sam odmah reagovao.
Ljubazno sam im ponovo objasnio o cemu se radi i dodao da na monitoru ima fizicko ostecenje koje nisam ja napravio. Moram da pohvalim ljude u gigatronu (sefa pogotovo). Objasnio sam mu ucemu je stvar. Prikljucili smo monitor i covek je sam rekao ima ima preterano izrazeno svetlosno probijanje! Rekao je da ce ovo vratiti i da cu dobiti drugi monitor. Ljubazno se izvinuo za "maltretiranje"...tako da stvarno mogu da ih pohalim. rekao mi je da nije do njih (verujem mu), oni dobijaju od dobavljaca (servisera)..
Nadam se da ce sve ispasti kako treba..

E sta bih sad ja bez mog starog 14" Daewoo-a...:smash: Razmisljao sam se da li da ga bacim (preko 3 gogine je skupljao prasinu, ima mutnu sliku), ali dobro dodje u ovim situacijama!

Poslednja izmena:
Ja sam imao ok iskustvo sa njima,tako da me je i zacudilo,al vidis da nije do njih...Nego valjda ce sve biti u redu i sto pre da dobijes novi monitor:)pozdrav

Evo mene opet........ Zamenili su mi monitor. Ovaj primerak je izlgeda ok, ali necu da baksuziram:) U svakom slucaju jos jedan VELIKI +++ za firmu "Gigatron". Sve je zavresno bez ikakvog natezanja, svadje i ostalih neprijatnih stvari! Znamo svi kako ovakve stvari mogu da se oduze... Svaka cast, neka nastave sa dobrim radom!

Znaju ljudi da rade.
Kao sto sam vec rekao ja sam imao lepa iskustva sa njima,i nadam se da cu ih i ubuduce imati,iskreno volim tamo da kupim jer imam poverenja da ce sve sipasti kako treba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno