Šta je novo?

Samsung 797 DF ili MB?

faithless

Čuven
Učlanjen(a)
04.10.2002
Poena
601
Koji od ta dva monitora je bolji? Ja bih se odlucila za MB. Sta vi mislite?

Nema pravila, pogledaj oba pa sama odluci.

Ako bas zelis preporuku onda NI JEDNAN NI DRUGI , vec potrazi neki Samsung NF model ili LG-ev "F" model.

CRT tehnologija je na zalasku i to su ti proizvodi namenjeni istocnom trzistu, pa je u skladu sa tim i njihov "kvalitet".

Definitivno ih prvo probaj (imam 957Mb koji je vecina ljudi ispljuvalo, ali je moj primerak perfektan), a sto se tice LG-a, F700P je jedna od najboljih 17-ica koje sam video.

Meni treba jeftin monitor... za godinu-dve. Ne igram igrice, slabo gledam filmove... Bitno je da ima dobar refresh rate... i dobru rezoluciju... NF je skupa varijanta

Pazi, MB i DF mogu da imaju jako lepu sliku, ali te najiskrenije savetujem da ih kupis na mestu gde mozes prvo da ih isprobas (vredi i do 10€ razlike u ceni!). Ako nemas iskustva sa time, povedi nekog drugara koji ima, veruj mi, isplatice ti se! Ima jako puno skarta, a kako ga i ne bi bilo po tim cenama! 😉

p.s. Kad sam uzimao moj MB, isprobao sam pre njega 5 komada od iste "fele" i svi su imali neke vece probleme sa geometrijom i konvergencijom.

А, на које време ти требају ОЧИ?

Нису ово СКУПИ нити "феноменални" монитори од пре 4-5 година, ово су ПРИХВАТЉИВО ДОБРИ/ЛОШИ.

Боље онда нађи неки половни Sony, Eizo, или сличан. Само ти је у том случају неизвестност трајања много, много већа. Слика је сигурно (бар у почетку) боља од ових данашњих кршева.

Moj glas ide za F700P, nedavno sam ga kupio i jednostavno je odlican, ostrina slike, rezolucija i refresh rate su fenomenalni.

Jedino je malo skuplji!

Nazad
Vrh Dno