iMilan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2006
- Poena
- 375
Ovako imam mnogo problema sa ovim monitorom,ja svako vece kad ugasim komp(jer mi gori ceo dan)ugasim monitor na taster,jer me nervira zelena lampica koja blinka,e sad ujutro se probudim i ukljucim monitor,ali mi se desi da nece da se ukljuci,onda ja uzmem izvucem struju iz monitora,i to nekad pomogne,ali nekad moram ceo komp da iskljucim iz utikaca,i tek onda proradi.I to mi se dogadja svake nedelje po 2puta,onda imam jos jedan problem nekad kad podesavam rezoluciju monitora poremeti mi se slika na monitoru i sad nikako ne mogu da je ispravim,provalio sam da se fabricka podesavanja vracaju tako sto se drzi taster menu.Imam jos jedan problem
ovako skoro svaki dan mi se pojavljuju neke linije kao kad stavite mobilni pored monitora i kad vas neko zove.E sad imam jos jedan problem
:d ovako primetio sam pre jedno mesec dana da su mi se pojavile 3 crte skoro na sredini ekrana,to se ne primecuje ovako ali kad je neka plava pozadina,ili crna sve se vidi i one stalno drhte.E to su bili moji problemi,inace ceo komp sa monitorom sam kupio od nekog coveka sto sastavlja kompove,tako da mislim da mi je istekla garancija mozda je nisam ni imao:d .Ja mislim da ovaj monitor treba samo baciti u djubre i nista vise,koliko imam problema