Šta je novo?

Samsung 795 DF kabl problem?

ciki022

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
379
Navedeni monitor star 4 godine, verovatno postoji problem sa kablom, naime, u toku korišćenja računara takoreći iz čista mira se monitor ugasi, tj prebaci u stand by, iako se ne mrda VGA kabl, a računar i dalje radi, muzika svira itd.
Računar je tada jedino moguće ugasiti na dugme ili resetovati, kada se normalno upale i računar i monitor, kao da se ništa nije desilo.
Ponekad se pri mrdanju miša ili tastatur, tj njihovih kablova, koji dodiruju VGA kabl, isto desi, ali kad se VGA kabl baš intenzivno vuče levo desno, i mrdaju kontakti, monitor i dalje radi, što je malo čudno, zar ne ?

Monitor nije proban na drugom kompjuteru.

Svaki savet bi dobro došao.

A kako se ponasha kad mu menjash rezoluciju i/ili osvezavanje?

Nista se ne desava, rezolucija / osvezavanje rade kako treba

Proveri da li se gasi pod linuxom (probaj neki live cd)

Ma uglavnom svi 795DF imaju problema...
Ovaj moj se takodje iz cista mira iskljuci, ili nekad kad se dize sistem nece da se ukljuci, pa se onda pristupa vadjenju kablova, pa vracanju pa tek onda proradi, a jedno 10 puta mi se desilo da kad se vraca iz standby da se sva podesavanja poremete.Iskreno jedva cekam da ga vidim u kanti.

dsk

Evo juce sam bio prisutan oko dva sata dok je monitor intentivno koristen, igrice, prebacivanje nekih video materijala, rezanje, nekoliko puta sam menjao rezolucije / osvezavanje, i nista se nije desilo, tako da proba sa nekim live OS-om gubi smisao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno