Šta je novo?

Samsung 765MB

NikBre

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2003
Poena
604
Zanima me da li neko ima iskustva oko ovog monitora pa da podeli samnom ili je neko cuo nesto i tako to
HVALA

Broz zasto da ga zaobidje. Ja sam ga video u akciji i to sa Eagle G Force 4 MX460 i slika je fenomenalna u njegovoj standardnoj rezoluciji 1024x768 @85Hz

Ja sma ga video u akciji i kad sam otvorio total komander video sam da leva i desna polovina ekrana nisu iste, linije su sve sem paralelne i slicno. Monitor je krs zivi. To se posle potvrdilo i kod drugih primeraka...
Ja ga ne bih uzeo, ipak izbor je tvoj...

Ili dodaj nesto novca pa uzmi mnogo bolji 757NF (ako hoces ravni 17" Samsung) ili za slicne (ili manje) pare uzmi isto tako odlicni 757P.

Broz je napisao(la):
Ja sma ga video u akciji i kad sam otvorio total komander video sam da leva i desna polovina ekrana nisu iste, linije su sve sem paralelne i slicno. Monitor je krs zivi. To se posle potvrdilo i kod drugih primeraka...
Ja ga ne bih uzeo, ipak izbor je tvoj...

Bezveze. Eto vidis sta se desava kada dodju 2 razlicite isporuke istih modela. Evo ja takve anomalije uopste ne primecujem. Cak sta vise geometrija je savrsena, boje odlicne itd.

Ovo samo potvrdjuje da pre kupovine monitora je najbolje prvo taj monitor sam pogledati u akciji.

Moja preporuka da se Samsung zaobidje sem ako se ne kupuje neki NF a i onda moze da zapadne neki krsh primerak imas mnogo kvalitetnije monitore koji su nesto skuplji od Samsunga ali kada ih uzmes znas na cemu si bolje se isprsi za neki Viewsonic ili nesto jeftiniji LG koji ima odlicnu sliku od onoga sto sam ja video je mama za Samsunga.

Vrh Dno