***mr23 je napisao(la):Pricajte o monitoru.Moze da se uzme za nekih 210 evrosa, zanimaju me iskustva, osvezavanje 1024, 1600.Da li vredi ili ne?
mnogo manje nego nf-u, ako mene pitate...Passenger je napisao(la):"DF-X zaobidji u sirokom luku!"
...sta fali doticnom, bas tjale hteo da ga kupi, ako moze malo uopstenije?
jaksa je napisao(la):za te ili slicne pare jos nisam video bolji od 757p, a i ne verujem da cu.
isto vazi i za 957p, u toj cenovnoj grupi
UuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeBahati [SiD] je napisao(la):mnogo manje nego nf-u, ako mene pitate...
Broz je napisao(la):Uuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeee
Jel ti to ozbiljno??
casna piJonirska!Broz je napisao(la):Jel ti to ozbiljno??
ne znam sta da vam kazem momci, za mene je dobra geometrija kad je slika pravilna, a ako nije onda mi se ne svidja. it's as simple as that!Misko je napisao(la):Sto je najgore, ozbiljno, ko se seca test-a na benchu, sta da se radi coveku se ne svidja geometrija NF-a.
Bahati [SiD] je napisao(la):mnogo manje nego nf-u, ako mene pitate...
nisam bre, majke mi, ne bi se bunio da mi neko pokloni neki Gxxx sony (al' da nije 220).byMaX je napisao(la):Evo ga dezurni Trinitromrzac![]()
***mr23 je napisao(la):Opisi mi malo taj 757p kakvo mu je osvezavanje u 1600, 1024, za koliko love moze da se nabavi. I sta mu znaci to "p".
Od boga zdravlje, kupicu ga za neki dan! Mlogo sam srecan!jaksa je napisao(la):a ti sad stekaj pare za razliku u ceni pa ces da budes jos zadovoljniji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari