Šta je novo?

Samsung 765MB

***mr23

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2002
Poena
619
Pricajte o monitoru.Moze da se uzme za nekih 210 evrosa, zanimaju me iskustva, osvezavanje 1024, 1600.Da li vredi ili ne?

Moze i za 195eura. Inace meni se uopste ne svidja....

za te ili slicne pare jos nisam video bolji od 757p, a i ne verujem da cu.
isto vazi i za 957p, u toj cenovnoj grupi

***mr23 je napisao(la):
Pricajte o monitoru.Moze da se uzme za nekih 210 evrosa, zanimaju me iskustva, osvezavanje 1024, 1600.Da li vredi ili ne?

Monitor ne izgleda lose ima glupu magic bright opciju koja nicemu ne sluzi i sada ono najvaznije slika dise na vecini modela koje sam imao prilike da vidim odnosno kada se stavi crna pozadina i otvori npr Explorer uradi se par puta maximize minimize i slika se u uglovima pomera za nekih 2-4 mm zavisi od modela. Ne znam kakvi su modeli iz NF serije ali ove simptome su imali 753s, 765mb, 955b. Pa ti vidi koji ces uzeti :p

Da, apsolutno se slazem sa jaksom - 757p je cudo od monitora i u toj cenovnoj klasi kod nas NEMA boljeg.

re:

...a ovaj Samsung 757 D F X nista nevalja? :)

Nisam voleo da se pojavi ovaj thread

Pazi ,nisam u zivotu video gori monitor od 765MB za tu kolicinu para.Doduse samo sam se sa dva sreo(mozda je do primerka),ali se nadam da se necemo sresti nikada vise.U buduce,radije preporucujem DTK pa vi vidite:D :D .

a ti sad stekaj pare za razliku u ceni pa ces da budes jos zadovoljniji:)

Ma dodaj jos 20-30 eura i kupi 757NF, neces se pokajati, a MB i DF-X zaobidji u sirokom luku!

PS broz je modifikovao ovu poruku sa crticom izmedju F i X da ne bi ispao onaj efekat sa pucanjem:)

re:

"DF-X zaobidji u sirokom luku!"

...sta fali doticnom, bas tjale hteo da ga kupi, ako moze malo uopstenije?

Re: re:

Passenger je napisao(la):
"DF-X zaobidji u sirokom luku!"
...sta fali doticnom, bas tjale hteo da ga kupi, ako moze malo uopstenije?
mnogo manje nego nf-u, ako mene pitate...

jaksa je napisao(la):
za te ili slicne pare jos nisam video bolji od 757p, a i ne verujem da cu.
isto vazi i za 957p, u toj cenovnoj grupi

Opisi mi malo taj 757p kakvo mu je osvezavanje u 1600, 1024, za koliko love moze da se nabavi. I sta mu znaci to "p".

Re: Re: re:

Bahati [SiD] je napisao(la):
Uuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeee:)
Jel ti to ozbiljno??

Re: Re: Re: re:

Broz je napisao(la):
Uuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeee:)
Jel ti to ozbiljno??

Sto je najgore, ozbiljno :D, ko se seca test-a na benchu, sta da se radi coveku se ne svidja geometrija NF-a.

Re: Re: Re: Re: re:

Misko je napisao(la):
Sto je najgore, ozbiljno :D, ko se seca test-a na benchu, sta da se radi coveku se ne svidja geometrija NF-a.
ne znam sta da vam kazem momci, za mene je dobra geometrija kad je slika pravilna, a ako nije onda mi se ne svidja. it's as simple as that! :D kol'ko se secam, bilo je reci o tome kada je neki momak trazio preporuku za monitor. svi odma' udarise po nf-u, tako da ga je decko uzeo i pored mog upozorenja. posle je bilo: "geometrija nije bas najbolja, al' ne smeta mi". ok, nekome smeta da nagadja gde je task bar, a neko je profi pa zna napamet - slika mu i ne treba. :D cheers

Re: Re: re:

Bahati [SiD] je napisao(la):

Evo ga dezurni Trinitromrzac :D

Re: Re: Re: re:

byMaX je napisao(la):
Evo ga dezurni Trinitromrzac :D
nisam bre, majke mi, ne bi se bunio da mi neko pokloni neki Gxxx sony (al' da nije 220). :D
samo me nervira kad se stvari uzimaju zdravo za gotovo. jeftin nf/trinitron ide u paketu sa losom geometrijom, slabasnim grilom i uzasnom konvergencijom, pored svih ostalih urodjenih AG mana. nije mi jasno, kako neko moze da gleda krivu sliku sa senkama od grila i bude zadovoljan samo zato sto je to nf, koji je vrlo slican trinitronu, sto onda podrazumeva (...dramska pauza...) SONY! aj' da je taj sony stvarno nepogresiv, pa i da razumes sto neko hoce da se tripuje da ima na stolu next best thing za manje para, ali nije...

Ravan ekran = muke sa geometrijom. Ko hoce ravno i geometrijski ispravno ( :) ) neka se drzi LCD-a. Naravno ima modela koji su flat i OK, ali to nije 17" konfekcija koja se kod nas prodaje za <250 evrosa...

OK ako je casna pionirska onda ti verujem:)
Ima nesto sto ne mogu nikako da dokazem da je tacno ali u pitanju je moj osecaj. LM meni je strashan napor i mnogo se brzze umaram i oci me bole kad duze radim na df-x dok sa nf nemam tih problema. Majke mi boli me glava za df-om posle pola sata a na nf-u mogu celu noc da radim i nista...ne znam mozda je moj trip.

poz

Brozu, pazi kad se i meni isto dogadja. evo kod mene na nf-u i ranije na necu fe750 sam radio kolko hoces, ali kad odem kod ortaka na Dfx-a posle sat vremena me oci zabole... zamisli sta tek bude posle 7 sati igranja championship managera :D

stvarno ne'am pojam. nemam takvih problema, a ne pada mi napamet zasto bi to moglo da bude. mis'im mora biti nesto konkretno (osvezavanje, fokus, konvergencija...), a njemu nista od toga ne fali. da vas nije u'vatila promaja? :D

Posto sam uzeo 757 dfx, 15 dana kasnije isao kod ocnog po prvi put u zivotu i on mi rece da nema naocare koje meni mogu da pomognu:(
Brze bolje sam se ratosiljao Samsunga i vratio stari Philips MB(sve je "super" kod tih Samsunga ali trse mi se kapak od njega)

Jos dilema

Imam vrlo slichne probleme, shta uzeti?

957p ili 957 mb

Sve specifikacije znam ali me interesuje ako je neko imao iskustva sa dotichnima...:)
Interesuje me samo kvalitet, a ne cena\kvalitet

Poz
Tripko

Na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine 957 P , tacnije da li postoje neke `skrivene mane` svojstvene pojedinim modelima Samsunga ?

Nazad
Vrh Dno