Šta je novo?

Samsung 757dfx-dobar izbor?

zoran l

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
619
Mislio sam uzeti 753dfx koji sam vidio i nijesam primijetio vece mane osim sto linije nijesu perfektne po uglovima,ali ga ovdje svi pljuju,a i ja naginjem ka 757dfx jer sam cuo nekoliko pohvala od prijatelja.Sta mislite,posebno oni koji ga imaju ili su imali prilike da rade na njemu?
P.S.-znam da je NF bolji,ali pare mi ne dozvoljavaju.U Crnoj Gori ionako kolju sa cijenama racunara i komponenti,da vidite-padali bi ili od smijeha ili u nesvijest🙂

Za iste pare imas bolji: LG F700P.

757dfx, puno je bolji od 753 ili 755 serija.
LG nisam video, ali verujem da je korektan.

Poslednja izmena:
Imao sam i 757 DFX i 757nf, DFX je dobar monitor, ubacivani su najbolji primerci cevki, elektronika je dosta bolja nego na 755 i 753, mada ako je cena slicna isao bi na 957p, glupo je sad davati veliku lovu za 17. Imam na stolu 765mb ima dobru sliku, ali je elektronika bas losa, dise...

Da se ponovim, video sam sve gore pobrojano i mislim da je LG F700P trenutno Best Buy model kod nas. Flat ekran pravi , lep dizajn solidna elektronika a cena ispod 160€.

Mada, u ovom trenutku, pre bi se odlucio za neki 19"

Imam 757DFX preko 2 godine i odlican je.Moja preporuka.

Imam kod 2 druga 753dfx i meni je slika koju oni daju uz Ge-force staru karticu veoma dobra,jedino se linije u uglovima ne mogu podesiti najbolje.757dfx nikada nijesam vidio i vjerujem da je bolji,jedino sto meni treba crni,a nesto ih nijesam vidio takve da se prodaju.765mb znam da ima crni,pa me interesuje je li osjetno bolji od 753dfx?Kupio bih rado 19-incni,ali zelim ravan ekran,a i ne namjeravam se baviti grafikom niti su mi igre veoma vazno pa cu se zadovoljiti i sa 17-inca.Ja bih najradije 757dfx,jos da je u crnoj boji-eh🙂

-Evo ti jedan konkretan odgovor, na katodnoj cevi u tim Samsung 75...DFX(MB) monitrima pise koje je klase; low, middle, extra...To znaci da se cevi sortiraju posto se proizvedu pa u zavisnosti od kvaliteta idu u odgovarajuci model, uparene sa odgovarajucom elektronikom... Veca je verovatnoca da dobijes donar monitor ako uzmes 757, kod mene je jedan 765 MB koji iako ima middle cev sasvim je ok... Mnogo sam monitora otvorio tako da znam o cemu pricam. Video sam i LOW cevi, ocajne su....

Nadam se da ce meni zapasti neka bolja🙂.Ako nadjem,uzecu 757dfx,posle njega bi mi izbor bio 765mb,a u krajnjem slucaju uzecu 753dfx i pomoliti se Bogu da je ok🙂

zoran l je napisao(la):
Nadam se da ce meni zapasti neka bolja🙂.Ako nadjem,uzecu 757dfx,posle njega bi mi izbor bio 765mb,a u krajnjem slucaju uzecu 753dfx i pomoliti se Bogu da je ok🙂

U svakom slucaju nadrljao si. 😀

P.S. Pogledati drugi post od vrha.

U igru ulazi i Hyundai Q790-pa cu nesto iskombinovati i odluciti izmedju svih pomenutih🙂

Zar Q790 ima negde da se kupi ? Ako ima, vataj to oma.

Trebalo bi u petak da dobiju Q790 u ComputerDream-u.

Super,jedino sto sam ja u Cg🙂Hvala na informaciji svejedno!

A valja li sto to cudo?
Taj sto treba da dodje u computer dream?

Nazad
Vrh Dno