Šta je novo?

samsung 753s

daredevil

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
619
da li neko moze da mi kaze kakve su karakteristike monitora i da li se isplati kupiti.molio bih za vasa iskustva sa njim.

U tom rangu, jedan od najboljih modela. Za tu klasu sasvim standardne mogucnosti, dakle optimum 1024x768 u 85Hz a sve preko je ipak mnogo za njega. Pogledaj takodje i neke LiteON modele, nisam video ali sam cuo da su dobri. Moja preporuka je da zaobidjes Hansol-a koji iako ima odlican odnos preformanse/ cena nema zadovoljavajuci kvalitet. Oo loseg napona pa do pravih skartova sa nalepnicama umesto odstampanog imena proizvodjaca i sl. nebulozama...

Kao što reče omnik, +jako praktičan i kompaktan dizajn (tj lak za čišćenje:D ) , primetno bolja slika od npr. CTX VL700, softver uz njega je OK...najbolji monitor za te pare.

Taj Samsung ti je zivo njesra.
Uzmi HANSOL 710p neces se pokajati. Imas lepo 3 godine garancije i ne moras da brines sto pricaju o (ne)kvalitetu HANSOLA
1024*768 100Hz da vidis sta je slika!!!!;)

Ma dajte ljudi, sta Vam znaci 3 god garancije?Zar zaista mislite da ako Vam rikne monitor posle 2God i 364 dana, da ce Vam ga zameniti za nov.Bas me interesuje gde ce to i kako da urade.Jedino sto ces tada imati dzabe su ruke, ali ce te na delovima odrati ko macku.
Ja bih ipak uzeo Samsunga, a ako ti treba 1600x1200 onda mozda i Philipsa Brilliance-a?

MUSTANG je napisao(la):
Taj Samsung ti je zivo njesra.
Uzmi HANSOL 710p neces se pokajati. Imas lepo 3 godine garancije i ne moras da brines sto pricaju o (ne)kvalitetu HANSOLA
1024*768 100Hz da vidis sta je slika!!!!;)
nisam gledao samsung, al' hansola jesam. da je malo gori, bio bi nemoguce los. :D
najbitnije je da ti lepo pogledas taj monitor pri kupovini i odlucis, jer se i primerci istog modela razlukuju medju sobom... :(

Nazad
Vrh Dno