Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U tom rangu, jedan od najboljih modela. Za tu klasu sasvim standardne mogucnosti, dakle optimum 1024x768 u 85Hz a sve preko je ipak mnogo za njega. Pogledaj takodje i neke LiteON modele, nisam video ali sam cuo da su dobri. Moja preporuka je da zaobidjes Hansol-a koji iako ima odlican odnos preformanse/ cena nema zadovoljavajuci kvalitet. Oo loseg napona pa do pravih skartova sa nalepnicama umesto odstampanog imena proizvodjaca i sl. nebulozama...
Kao što reče omnik, +jako praktičan i kompaktan dizajn (tj lak za čišćenje ) , primetno bolja slika od npr. CTX VL700, softver uz njega je OK...najbolji monitor za te pare.
Taj Samsung ti je zivo njesra.
Uzmi HANSOL 710p neces se pokajati. Imas lepo 3 godine garancije i ne moras da brines sto pricaju o (ne)kvalitetu HANSOLA
1024*768 100Hz da vidis sta je slika!!!!
Ma dajte ljudi, sta Vam znaci 3 god garancije?Zar zaista mislite da ako Vam rikne monitor posle 2God i 364 dana, da ce Vam ga zameniti za nov.Bas me interesuje gde ce to i kako da urade.Jedino sto ces tada imati dzabe su ruke, ali ce te na delovima odrati ko macku.
Ja bih ipak uzeo Samsunga, a ako ti treba 1600x1200 onda mozda i Philipsa Brilliance-a?
Taj Samsung ti je zivo njesra.
Uzmi HANSOL 710p neces se pokajati. Imas lepo 3 godine garancije i ne moras da brines sto pricaju o (ne)kvalitetu HANSOLA
1024*768 100Hz da vidis sta je slika!!!!
nisam gledao samsung, al' hansola jesam. da je malo gori, bio bi nemoguce los.
najbitnije je da ti lepo pogledas taj monitor pri kupovini i odlucis, jer se i primerci istog modela razlukuju medju sobom...