Organic je napisao(la):Moze li mi neko rechi kakav je ovo monitor?tj znam da je 17"nego me interesuje kvalitet samog monitora,(cena me ne zanima) !!!!
Organic je napisao(la):Moze li mi neko rechi kakav je ovo monitor?tj znam da je 17"nego me interesuje kvalitet samog monitora,(cena me ne zanima) !!!!
Slazem se.Generalno gledano samsung monitori daju najbolji odnos cena kvalitet.Iako ih na papiru konkurencija udara po usima,stvarnost je nesto drugacija.BigBoy je napisao(la):Za te pare je odlican (cak je mnogoooo bolji od naslednika 753s). Svi parametri su odlicni osim napajanja (sto se ogleda u skupljanju i sirenju slike tzv. disanju prilikom nagle promene izmedju crne i bele pozadine), ali nije strasno (1/3-1/2 milimetra). Ako ti ovo nesmeta (a meni apsolutno ne smeta, osim ako bash obratim paznju), imas preporuku od mene! Ja ga koristim vec 1 godinu i to na Uglavnom na ATI karticama. Slika je OK!
PozdraV!
PS: Neka coveku odgovaraju samo oni koji su imali monitor ili ga imaju a ne i neki sto su nesto naculi o njemu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari