Šta je novo?

Samsung 740 bf - pojašnjenje

jovannk

Slavan
Učlanjen(a)
07.10.2006
Poena
304
Nedavno sam kupio gore navedeni monitor.Prilikom paljenja racunara u gornjem ljevom uglu javlja mi se mala kockica koja naizmjenicno pokazuje "analog" i "digital".Isti slucaj se desava kada se ugasi racunar,pomenuta kockica ostaje 5-10 sekundi i tek tada dolazi do gasenja monitora.Problem ili ne i kako ga rjesiti?Monitor je povezan digitalno (preko DVI kabla)

to se desava i na mom monitoru, i to je sasvim normalno....to monitor "pokazuje" preko kojeg sistema je povezan.Prvo trazi analog, pa onda primi digitalni signal :)

Hvala na odgovoru.Da li postoji neki nacin da se to ukloni,dosta glupo djeluje sve to?

Naravno da moze, imas opciju, predzadnja u glavnom meniju, gde imas da biras izmedju auto i manual. naravno izaberes ovu drugu.

Mislim da ne moze da se ukloni...
edit: kod mene ne znam gde stoji ta opcija- nije mi palo na pamet da sklanjam tu poruku...bas cu da pogledam

Poslednja izmena:
Ni ja nisam uspeo da je uklonim na 930BF...

kod mene na 940B-u bez problema....

Probajete da pritisnite trece dugme sa strelicom na sebi (kod mene je 3 sa desna) ono prebacuje izmedju analognog i digitalnog. ako nema slike znaci da ga je potrebno pritisnuti jos jednom.

Poslednja izmena:
kod mene to ne mere :) ***, krsh od monitora- videcu u softveru

@stoske
Hvala brate.Ja sam uspio kod sebe da eliminisem.U meniju pod opcijom auto source izabrao manual i nema ga vise pri gasenju.Pri pokretanju samo javi "digital" i nastavlja dalje.Cudna stvar koja je,sada vec u proslosti :) ,znala da nervira.Jos jednom Hvala

Nema na cemu, i mene je extra nerviralo, ali dok sam imao TV Box bilo mi je od koristi. Tv Box je je bio analogno vezan a komp dig.

Vrh Dno