SeeBeen
Jež
- Učlanjen(a)
- 10.01.2005
- Poena
- 380
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD ThreadRipper 3960X
- Matična ploča
- Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
- RAM
- 8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
- GPU
- MSI GeForce RTX 3090
- Storage
- 4x Samsung 980 Pro 1TB
- Zvuk
- Integrale + Logitech Z-5500
- PSU
- Asus ROG Thor 1200W
- Kućište
- Lian Li PC-011D XL
- Monitor
- 3x 27"
- Miš & tastatura
- ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
- Laptop
- MBP 14 M1
- Mobilni telefon
- Samsung S22 Ultra
- Pametni uređaji
- Smartwatch
- Steam
- coola_m
- Pristup internetu
- Optički internet
Pri pokušaju da povežem samsung 46" LCD (LE46B530P7WXXH) sa drugim uređajima (SBB Cisco D3 i PS3 slim) nalećem na ogroman problem koji ne mogu da rešim.
Cisco D3
Slika se pojavi na sekundu, TV detektuje 1920x1080i@60Hz mod i slika nestane posle 5s.
Pri promeni sourcea, ako dođem opet na taj HDMI ulaz slika je zamrznuta i nestane posle 5s.
PS3 Slim
PS3 slim je radio super na LG Flatron W2261 monitoru u 1920x1080p rezoluciji.
Povezao sam PS3 na TV, držao power dugme kako bi resetovao signal i dobijem jedno veliko ništa.
Izbaci u ćošku 720x576@50Hz ali je slika crna.
Probao sam "rename" uređaja u source listi (PC, DVI/PC, Game, TV, itd), kao i sve kombinacjie HDMI portova. Imam 6 HDMI kavlova u kući različite "skupoće" i "kvaliteta" i uvek se dešava ista stvar.
D3 slika zamrznuta, PS3 slike nema.
Anynet+ opciju sam isključio, ista stvar.
Misleći da je HDCP handshake u pitanju, ostavio sam sve uređaje ugašene 15m... Međutim, dešava se ista stvar.
Ako neko ima rešenje za ovaj problem, a da to nije neki HDMI spliter od 7k+ dinara, bio bih veoma zahvalan.
Cisco D3
Slika se pojavi na sekundu, TV detektuje 1920x1080i@60Hz mod i slika nestane posle 5s.
Pri promeni sourcea, ako dođem opet na taj HDMI ulaz slika je zamrznuta i nestane posle 5s.
PS3 Slim
PS3 slim je radio super na LG Flatron W2261 monitoru u 1920x1080p rezoluciji.
Povezao sam PS3 na TV, držao power dugme kako bi resetovao signal i dobijem jedno veliko ništa.
Izbaci u ćošku 720x576@50Hz ali je slika crna.
Probao sam "rename" uređaja u source listi (PC, DVI/PC, Game, TV, itd), kao i sve kombinacjie HDMI portova. Imam 6 HDMI kavlova u kući različite "skupoće" i "kvaliteta" i uvek se dešava ista stvar.
D3 slika zamrznuta, PS3 slike nema.
Anynet+ opciju sam isključio, ista stvar.
Misleći da je HDCP handshake u pitanju, ostavio sam sve uređaje ugašene 15m... Međutim, dešava se ista stvar.
Ako neko ima rešenje za ovaj problem, a da to nije neki HDMI spliter od 7k+ dinara, bio bih veoma zahvalan.